In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i februar kan du varme dig på Mamma Luisas helt særlige rom-ravioli mens du finder ud af om du er enten Piemonte- eller Toscana-typen. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2690
Findes der nogen by, der er skrevet så meget om som Rom? Måske Paris. Og som Paris, så er der heller ingen ende på Rom. Du kan komme igen og igen for hver gang at opdage nye sider af byen, eller blot for at genopleve de velkendte. Som ingen anden italiensk by besøger vi Rom året rundt, og hver af årets måneder har sin egen charme. Mere end ’hvornår’ er Rom et spørgsmål om ’hvor’, for byen er jo meget stor.
Newsletter_2693
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Caroline sin TOP 3 over de smukkeste haver i Firenze.
Newsletter_2697
Er du til vin, smukt landskab og hyggelige byer? Og tænker du dermed, at Toscana er det oplagte valg for din ferie? Så har du ret, men der er også andre muligheder end klassikeren Toscana, som til fulde kan indfri forventningerne til den perfekte ferie, hvor disse elementer indgår. Regionen Piemonte, som ligger i det nordvestlige hjørne af Italien, betragtes af mange som Toscanas lillebror, men kan på mange områder godt måle sig med sin storebror.
Newsletter_2694
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om italiensk oliven fra Frankrig.
Newsletter_2696
Dette er en klassisk italiensk dessertopskrift, som mange af de italienske regioner hævder stammer fra netop deres territorium. Således ses den i en sardisk version med rosiner i overhældt med flydende honning eller i en ekstravagant version med chokoladestykker i, som er en særlig karnevalsspecialitet i og omkring Lazio.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve