In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Velkommen til et helt nyt og friskt år. Denne gang hjælper vi dig med at beslutte, om I skal bo på hotel eller i lejlighed under jeres næste ferie i Italien. Og så kan du læse om den perfekte familieferie ved Luganosøen. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst og Godt Nytår!
Printervenlig udgave
Newsletter_2656
Du kommer nemt til Italien. Flere og flere flyselskaber får øjnene op for Italiens uimodståelige skønhed og tilbyder mange direkte ruter og i øvrigt mange ruter med en overkommelig mellemlanding.
Newsletter_2657
Jeg hedder Mathias og er 12 år. Mor og far har sagt, at vi skal på sommerferie til Italien næste sommer. De ved endnu ikke, hvor vi skal hen, men vi kører selv i vores egen bil fra Danmark. De vil gerne undgå, at turen bliver for lang, da mig og min lillebror Daniel på 9 år godt kan blive lidt utålmodige på bagsædet – så de leder efter noget i Norditalien.
Newsletter_2662
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Louise sin TOP 3 over sine yndlingsbutikker i Italien.
Newsletter_2663
Når du går i gang med din ferieplanlægning er der flere ting at forholde sig til. Hvor vil du rejse hen? Vil du på badeferie eller måske en mere kulturelt præget ferie? Hvilke faciliteter ønsker du, at feriestedet skal indeholde? Og sidst men ikke mindst hvordan vil du bo – i ferielejlighed eller på hotel?
Newsletter_2670
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om uberettigede italienske mad-klicheer.
Newsletter_2671
Denne måned skal vi lave fladbrød – eller rettere: Jeg har lavet fladbrød. Focaccia [FOKAAATJA ] spises i Italien som mellemmåltid, men kan med fordel spises til frokost, som madbrød til hovedretten, som lille appetitvækker eller som snack til velkomstdrinken – eller til det salte indslag til morgenmaden. Og det gør sig så godt til så meget, fordi det nemt kan varieres i smag og mætheds-grad, idet man kan lave det helt enkelt med salt og rosmarin eller i en langt mere kompakt version med både tomater, tun og løg – næsten som en pizza.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve