In-Italias nyhedsbrev

Julen er hjerternes fest, og derfor kan man forledes til at tro, at de romantiske italienere fejrer julen i endnu højere grad end os skandinaver! Sandheden er dog en helt andet. I Italien er julen nemlig koncentreret om to dage: 1. og 2. Juledag, og italienerne har slet ikke alle vores traditioner. Alt det fortæller vi om i denne måneds tema: Jul i Italien.

Vi kommer også ind på en række andre historier, som ikke har med julen at gøre: sjove, finurlige historier fra de italienske dagblade, nyttige informationer samt tips og anbefalinger til områder, som kan give dig inspiration til din næste rejse til Italien.

Mangler du en bog til rejsen, så er én af de tre bøger, vi anbefaler, måske noget for dig. Vi beskriver også to italienske film, som kan lejes herhjemme på DVD.
Printervenlig udgave
Newsletter_163
In-Italia genfødes i ny indpakning - tag godt imod vores nye logo.
Newsletter_160
Hvis du forventer at opleve julefrokost, julemand og at danse om juletræet juleaften under din rejse i Italien, så bliver du klogere. For italienerne fejrer slet ikke julen på samme måde, som vi skandinaver.
Newsletter_164
Månedens bolig: lejlighederne Artemura - Bo i hjertet af Pistoia, en af Toscanas historiske perler!
Newsletter_158
Blandt månedens bemærkelsesværdige italienere fortæller vi denne gang om en skelsættende præst og en kontroversiel politiker.
Newsletter_154
Her sætter vi fokus på skik og brug på godt og ondt i Italien - tendenser og initiativer, som får dig til at trække på smilebåndet.
Newsletter_169
I sidste nyhedsbrev skrev vi om tre nye italienske film, som blev vist under filmfestivalen i København, men som endnu ikke er kommet til de danske biografer eller på DVD. Denne gang er det i stedet nogle af de italienske film, man kan være heldig at finde på DVD.
Newsletter_170
Udvid din italienske litterære horisont - disse værker kan med fordel medbringes på ferien!
Newsletter_156
Her kan alle være med - forsøg dig med en anderledes og nem dessert.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve