In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Julen er over os – og hvad er så mere oplagt end at hygge igennem med In-Italias nyhedsbrev, der denne gang kommer forbi både Rom, Sardinien, Ligurien, Toscana og Umbrien. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2632
Efter min seneste arbejdsrelaterede tur til Toscana i slutningen af september måned, hvor jeg aflagde gården Agriturismo Montalbino et besøg, er jeg i hvert fald ikke længere i tvivl! Det er her, jeg skal bo! På dette vidunderlige landsted forenes et hav af kærkomne faciliteter for voksne og ikke mindst for børn med en hel unik atmosfære. Det kan næppe undre, at dette sted år efter år melder udsolgt fra juni til september!
Newsletter_2636
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Allan sin TOP 3 over sine førstehåndsindtryk af Sardinien.
Newsletter_2638
Hvor er det rigtige sted at bo i Rom? Det spørgsmål stiller de fleste sig, når de skal planlægge: Hvordan bruger man bedst sine dyrebare syv dage i den evige stad? Uanset om det er første, anden eller syvende besøg i byen. De fleste ville vel helst vågne op med udsigt til Pantheon, to minutters gang til Tiberen, en bus uden for døren, der fører lige til Colosseum, og en hyggelig og billig familierestaurant rundt om hjørnet. Men mindre kan gøre det, og stort set hvert kvarter i Rom har sin egen charme, så forskellige de end kan være.
Newsletter_2642
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om blomsterrivieraen i Ligurien.
Newsletter_2643
Denne måned skal julen fejres, og man kan lige så godt komme i gang med at bage duftene ind i køkkenet og resten af boligen. Denne opskrift sikrer juleduft og -stemning til hele familien – også i mange dage efter, kagerne er kommet ud af ovnen.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve