In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i november tager nyhedsbrevet dig med til både de norditalienske søer, Napoli og Ligurien. Og samtidig kan du varme dig på en nærende suppe. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2609
Danish Travel Award blev afholdt i Cirkusbygningen i København 9. oktober 2013. I kategorien Bedste Turistland i Europa løb Italien med sejren. Alle os, der elsker Italien, vil nok mene, at det ikke var den helt store overraskelse, men der var tæt konkurrence med Spanien og Grækenland.
Newsletter_2610
Her ville jeg kunne bo året rundt, men jeg vil foretrække at bo her i de lidt mere kølige måneder, hvor jeg rent faktisk har lyst til at opholde mig indendøre … for her er så meget rart at nyde for øjnene, fingrene og de øvrige sanser. Der er nemlig kælet for alle detaljerne på B&B La Terrazza dei Pelargoni i den gamle bydel i Ventimiglia på grænsen mellem Ligurien og Provence i Frankrig.
Newsletter_2613
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Solveig sin TOP 3 over Italiens bedste pizzeriaer.
Newsletter_2614
De norditalienske søer er et besøg værd uanset årstid. Deres skønhed kan der efter vores mening ikke sættes spørgsmålstegn ved. Men hvilken skal man vælge, når ferien skal planlægges? Og kan man overhovedet træffe et valg mellem disse naturskønne perler, der alle har så meget at byde på? Rejsekonsulent Johanne har været på en sø – rundtur, der tog udgangspunkt i den sydlige del af Gardasøen, og som tog sin afslutning ved Luganosøen. Her er de væsentligste erfaringer hun gjorde sig på rejsen.
Newsletter_2619
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om en akustisk gade i Napoli.
Newsletter_2620
Supper er ofte billige og nærende middagsløsninger, og således en autentisk repræsentant for det oprindelige køkken. Dette gør sig også gældende i Italien, hvor ”zuppa”, ”minestra” og ”brodo” er nogle af de betegnelser, man finder på menukortene rundt omkring. Denne suppe er både nærende og smagsfuld og rigtig dejlig på en kold vinterdag, hvor man aldrig rigtig får varmen.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve