In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Oktober er måneden, hvor du kan varme dig på en svamperisotto, mens du læser om italiensk tv-kultur og italiensk salat. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2589
Mange forbinder Toscana med vinmarker, bløde bakker og … utallige turister fra hele verden. Dette Toscana er billedskønt og forståeligt nok meget besøgt med deraf følgende høje priser. Men der findes også et udkants-toscana, som på andre måder er ligeså spændende, mindre kendt i resten af verden og derfor både mere autentisk og billigt.
Newsletter_2592
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Allan sin TOP 3 over små paradisiske sandbugter i Italien.
Newsletter_2594
Det er en kendt sag at italiensk tv i høj grad er præget af letfordøjelige underholdningsshows. Tv i Italien byder dog på andet end tom underholdning, og måske er der et paradigmeskift på vej, hvad angår karakteren af den lette underholdning og de dertilhørende letpåklædte damer.
Newsletter_2597
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om lidt international forvirring omkring italiensk salat.
Newsletter_2598
I juli måned bragte jeg jer en opskrift fra den tidligere komiker, Masterchef-vinderen Timm Vladimirs Køkken. Nu får I atter en opskrift fra den populære herre, som jeg var i køkkenet hos i maj i år. Denne gang på en lidt mere efterårsegnet ret, nemlig den norditalienske nationalspise risotto.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve