In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I septembers nyhedsbrev bringer vi dig det skønneste landsted i Toscana og en guide til Vatikanmuseet i Rom. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2573
Vil du have det hele? Så får du det her! På Azienda Agricola Bellavista finder du alle de komponenter samlet under ét tag, som du oftest skal lægge tre-fire gårde sammen for at få: pæne lejligheder på dagsbasis, smuk udsigt, børnepool, restaurant og gåafstand til en lille by.
Newsletter_2576
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Caroline sin TOP 3 over, hvad man skal unde sig selv, når man er i Firenze.
Newsletter_2577
Man skulle tro, at alle ville være interesserede i at hoppe køen over og bruge sin dyrtbetalte ferietid koncentreret på at se og opleve et af Roms vidundere, nemlig Vatikanmuseet, der bl.a. rummer det Sixtinske Kapel af Michelangelo. Alligevel beviser køen uden for museet, at utrolig få er klar over, at man kan forudbestille sin billet og dermed hoppe den flere timer lange kø over, blot ved at have planlagt sit besøg forud for rejsen. Vi guider dig gennem proceduren.
Newsletter_2579
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om en mand i Genova, som forsøgte at handle med lire næsten 10 år efter, den var udgået.
Newsletter_2580
I Ancona i regionen Marche finder man denne ret blandt forretterne på de lokale og meget autentiske, regionstro spisesteder. Tilstedeværelsen af kartofler gør, at vi i Norden kan identificere os med retten, og da vi selv har god adgang til muslinger og nok kan opstøve en god (italiensk) pølse, synes jeg, at opskriften er ret aktuel og lidt anderledes, dog stadig italiensk.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve