In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Sensommeren hilser os velkommen. I denne måneds nyhedsbrev præsenterer vi en guide til gode restauranthoteller i Italien og så venter der dig en ganske særlig citronsalat fra øen Procida. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2545
Stemninger kommer ofte indefra, men på det historiske og romantiske Gallery Hotel Recanati i regionen Marche kommer de alle vegne fra. Fra udsigten, fra det kyndige og venligtsindede personale, fra duftene i køkkenet og fra hotellets fortryllende skønhed i de historiske rammer.
Newsletter_2548
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Allan sin TOP 3 over hvidkalkede lokaliteter i Italien.
Newsletter_2550
Under mine rejser i Italien støder jeg tit på hoteller med gode restauranter. At spise på hotellets restaurant har ofte for os skandinavere været synonym med turistfælder. I Italien vover jeg påstanden, at dette fænomen er ved at være på udmarch. Lad mig her præsentere nogle perler og personlige favoritter.
Newsletter_2557
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om øen Procida, hvor indbyggerne har fundet en særpræget løsning på problemet med pladsmangel og affaldsposer.
Newsletter_2558
Har du nogensinde været på Procida ud for Napoli? Så ved du, at citronerne dér er noget helt andet end de citroner, vi kender heroppe i Skandinavien eller for den sags skyld mange andre steder i verden. Hernede på denne lille solbeskinnede klippeø, hvor livet går sin stille gang som i filmen ”Il Postino”, dér er citroner søde, og man kan spise det hvide kød, der også er mildt.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve