In-Italias nyhedsbrev

Vi har i den nye udgave af nyhedsbrevet forsøgt at samle en række anderledes, sjove og relevante historier, informationer og nyttige tips, som kan give dig inspiration til din næste rejse til Italien. Desuden indeholder dette nummer også et tema, som denne gang er naturparker i den italienske Riviera.

I nyhedsbrevet vil vi fremover bringe artikler om det italienske samfund, økonomi og kultur og naturligvis områder og boliger, vi anbefaler. Hvert nummer vil også indeholde anbefalinger til rejselitteratur af italienske forfattere samt opskift på en typisk italiensk ret.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_141
Vi har vokseværk, og antallet af medarbejdere vokser støt, hvilket er nødvendigt for at betjene de mange kunder, der søger ferieboliger gennem os. Lokalerne på Østerbrogade er for længst blevet for trange, og derfor er vi i september rykket ind i en ny bygning på Blegdamsvej 104 B ikke langt fra det tidligere kontor. Her kan vores 22 medarbejdere og italienseksperter servicere kunderne på ikke mindre end 1.200 m2.
Newsletter_136
– indtag den Italienske Rivieras skjulte perler til fods!

For mange feriegæster er den Italienske Riviera lig med et godt og billigere alternativ til den franske pendant, når det gælder sol- & badeferie. Men Ligurien er imidlertid meget mere end det. Her kan man opleve eksotisk flora og fauna i naturparkerne Monte Portofino og Le Cinque Terre, hvor man finder vinmarker på bjergskråninger, små maleriske fiskelejer, storslåede panoramaudsigter, indbydende vandreruter og det smukke middelhav.
Newsletter_135
Månedens destination og bolig. Lad dig friste af inspiration til boliger og feriemål, som har noget ekstraordinært at byde på.
Newsletter_134
Italienerne er kendte for at være et romantisk folkefærd, og netop kærligheden bliver ofte dyrket som tema i italiensk film og musik. Den følgende historie om Ponte Milvio og hængelåsene (lucchetti) er også kun med til at stadsfæste latinerne som gennemført romantiske. Og kan måske inspirere os nordboere
Newsletter_137
Den 50 år gamle Fiat 500 genopstår nu en ny model, som i sine mål lægger sig tæt op af den originale minibil. Den er kun 3,55 m. lang og derfor endnu mindre end en Panda. I Italien kom den på markedet i forbindelse med 50 års jubilæet for Fiat 500, mens danskerne må vente nogle måneder med at kunne købe bilen. Den nøjagtige dato for lanceringen herhjemme vides ikke, men det bliver omkring nytår.
Newsletter_142
Her sætter vi fokus på aktuelle tendenser i det italienske samfund og gør op med nogle fordomme om italienerne.
Newsletter_140
Få en kulturel vitaminindsprøjtning og følg med i den italienske litterære og filmiske verden.
Newsletter_131
Lav din egen vaskeægte genovesiske pesto på få minutter

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve