In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Juli er over os og der er dømt sommerferie for fulde drøn. Læs om Verdis 200 års jubilæum og om, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude under ferien. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2525
Det er i år præcis 100 år siden, at den romerske arena blev taget i brug som operascene. Og idéen opstod netop, fordi man ønskede at fejre Verdis 100 år. Så altså: 100 års jubilæum for Arenaen og 200 års jubilæum for Giuseppe Verdi! Så kan det vist ikke blive mere festligt.
Newsletter_2526
Mange af os vil gerne finde et helt særligt overnatningssted, når vi skal holde ferie. Helst et sted, der emmer af sjæl, historie og personlighed, og som man ikke kan finde hvor som helst. Vi er også flere, som derudover ønsker at bo med landsbystemning og middelalderlig charme uden trafikstøj, men som samtidig ikke vil undvære at være tæt på storbylivet.
Newsletter_2528
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Solveig sin TOP 3 over favoritpladser i Verona, hvor hun engang har boet.
Newsletter_2529
Sommeren er her endelig og ferien til Italien nærmer sig. Mens I gør jer rejseklar og lader forventningens glæde vinde indpas, er det måske ikke just overvejelser omkring mulige ulykkes – eller sygdomstilfælde under rejsen, der fylder i bevidstheden. Men uheldet kan jo være ude, så derfor har vi i det følgende, lavet en lille vejledning til, hvor og hvornår I skal rette henvendelse, hvis I skulle få brug for lægehjælp under jeres ferie. Print den eventuelt ud og tag den med på rejsen!
Newsletter_2533
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om verdens første og eneste ismuseum.
Newsletter_2534
Den tidligere komiker, Masterchef-vinderen Timm Vladimir, og jeg har været i køkkenet sammen i Timm Vladimirs Køkken, og fra den session har jeg fået lov at viderebringe denne skønne opskrift på en pizza, der naturligvis skal serveres med en nordisk fortolkning af den italienske pesto, nemlig ramsløgspesto.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve