In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Velkommen til juni og denne måneds nyhedsbrev, som præsenterer en praktisk guide til sommerferien i Italien. Vi har samlet det hele for dig i letlæselig indpakning. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2495
Modsat Danmark, så kører der højhastighedstog i Italien. De farer land og rige rundt på ingen tid. Rejs fx fra Milano og helt til Rom på under 3 timer. Det er faktisk hurtigere end at flyve, hvis man beregner tiden fra dør til dør.
Newsletter_2496
Moderne hotel + børnevenlig + handicapvenlig + badeferie + superstrand + mindre kendt italiensk region. Lyder det, som noget du kunne finde på at søge efter, så læs med her. Leder du bare efter en dejlig uges badeferie ved Adriaterhavet, og kunne godt tænke dig at prøve de mindre kendte strande syd for Midtitalien, så kan du også sagtens læse med. Hotel Abruzzo Marina er for alle!
Newsletter_2499
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Johanne sin TOP 3 over de smukkeste udsigter.
Newsletter_2501
Ferieboligen er bestilt og tiden for afrejse nærmer sig. Men hvad skal man være opmærksom på, inden turen går sydpå. Vi har her samlet de mest relevante informationer og praktiske oplysninger, som man skal forholde sig til inden sin afrejse til Støvlelandet.
Newsletter_2508
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om happy hour på de norditalienske barer.
Newsletter_2509
Denne skønne likør er lavet på friske valnødder. Hemmeligheden ligger ifølge italienske traditioner i plukkedatoen, der altid skal falde natten mellem den 23. og den 24. juni – på San Giovanni Battista (Skt. Hans). På dette tidspunkt indeholder nødderne nemlig en stor del olie og vitaminer.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve