In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Det er blevet maj og vi kommer med masser af inspiration til sommerferien. Dyk ned i vores hemmelighedsfulde guide til, hvor du finder de skønne middelalderbyer med de fineste sandstrande langs kysten i Italien. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2451
Mamma Luisa løfter i denne måned sløret for, hvorledes hun finder sin inspiration, når de mest nære inspirationskilder er benyttede. Den faste læser vil vide, at hun har samarbejdet med den svenske kendiskok Stefano Catenaccio – og det var et meget udbytterigt samarbejde. Lige for tiden barsler hun med tanken om at besøge den danske meget charmerende og tv-kære kendis-kok Timm Vladimir, der holder til i Valby, København.
Newsletter_2452
Jeg var meget begejstret efter mit besøg på Loano 2, fordi de var søde, professionelle og indlogeringen var upåklagelig. Loano 2 er et stort sted med i alt 360 ferieenheder fordelt på en Residence-del med et-, to- og treværelses lejligheder og en hoteldel med værelser i forskellige kategorier. Og har jeg nævnt Liguriens største poolområde?
Newsletter_2457
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Ghita sin TOP 3 over Italiens mest charmerende kystbyer.
Newsletter_2458
Vi ved måske ikke altid selv, hvad vi vil have, men vi ved dog, at vi gerne vil have mest muligt. Det gælder naturligvis også for vores sommerferie til Italien. Som ferieboligformidler må vi ofte konstatere, at det ikke er muligt at få både tillokkende sandstrande og charmerende byliv på én gang – begge i gåafstand vel at mærke!
Newsletter_2491
Debatten har været livlig og til tider ophedet på Facebook denne måned. Opskrifter, afstemninger og rejseerfaringer har endnu en gang fyldt godt, til store glæde for vores medarbejdere og forhåbentlig også for jer italienselskere.
Newsletter_2468
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om gratis drikkevand til turisterne i Firenze.
Newsletter_2469
I denne måned giver jeg min ’taletid’ videre til min svenske ven Marcus Stoltz, der arbejder og skriver for In-Italia, og som har noget på hjerte omkring sin yndlings-version af pasta med pesto. En opskrift, der oprindeligt stammer fra Marcus’ tid i Verona.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve