In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Påsken er overstået, og det er tid til at planlægge sommerferien. Denne gang anbefaler vi et usædvanligt hotel i Napoli og gør dig klogere på Sicilien og Sardinien. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2413
Foråret er en dejlig tid for In-Italia’s medarbejdere. Det betyder nemlig, at vi rejser til Italien både for at besøge hoteller og ferieboliger – og for at opleve byerne og lokalområderne. Disse horisontudvidende rejser gør det nemmere for os at finde det rette feriested i den rette by, så din ferie bliver en dundrende succes.
Newsletter_2415
Som udsendt fra In-Italia aflægger jeg mange besøg på hoteller og ferieboliger i hele Italien. Rigtig mange besøg. Det betyder, at jeg helt automatisk lærer at spotte en personlig favorit, når den dukker op. De allerpersonligste favoritter udgør blot en lille eksklusivt håndplukket håndfuld blandt tusinder af hoteller i vores online-katalog.
Newsletter_2418
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Louise sin TOP 3 over sine italienske favoritdesserter.
Newsletter_2421
Ferie skal til at planlægges, og spørgsmålet melder sig: Hvor skal vi tage hen i år? Mange har lyst til at udforske en af de store italienske øer, Sardinien eller Sicilien, og har man endnu ikke besøgt disse enestående øer, kan det være svært at vælge mellem de to. Vi vil her kaste glans over begge øer og hjælpe jer med at træffe det rigtige valg!
Newsletter_2431
Vi har lagt endnu en sjov og livlig måned bag os på Facebook. Denne måned har vi været vidt og bredt omkring i Italien, fra Sardinien til Assisi, Siena og Marche.
Newsletter_2419
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om ’cappuccio’ og ’cappuccino’.
Newsletter_2420
Der er mange retter, der er djævelsk gode, og i Italien kan man altså få en kylling, der tilberedes under denne benævnelse. Opskriften på djævelsk kylling er ikke nødvendigvis meget præcis, det vil sige, der findes flere varianter i smagstilsætningen, men man kan altid forvente at få en kylling, der er tilberedt ved god varme og som er banket flad.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve