In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Marts betyder spæde forårstegn. Vi fortæller om at støtte et godt formål og så kan du blive klogere på, hvornår du skal rejse og hvorhen. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2381
Der bliver fra tid til andet lukket flyruter, mens andre dukker op. En af de destinationer, som mange flyselskaber satser på i 2013, er Sardinien. Og således kan du faktisk flyve direkte til Cagliari og Olbia fra Kastrup, direkte til Alghero fra Billund og endelig direkte til både Cagliari, Olbia og Alghero fra Oslo. Derudover er der mange andre muligheder med mellemlanding.
Newsletter_2383
Det første spørgsmål, jeg som regel stiller, når jeg ankommer til min feriedestination, er: ”Hvor langt er der til byens butikker, og hvilken dag er der marked?” Min mand, der en slags ’nyhedsjunkie’, er også ret hurtig til at stille sine sædvanlige spørgsmål, der altid handler om internetadgang og koder. Ja, sådan har vi haft hver vores vaner de sidste mange år – indtil vi ankom til stilhedens Relais San Damian på Den Italienske Riviera.
Newsletter_2386
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Mitzi sin TOP 3 over italienske personligheder.
Newsletter_2387
Masser af aktivitet og udveksling af ferietips har præget den seneste måned på Facebook.
Newsletter_2389
Vi kan vist alle blive enige om, at årstiden og vejret har rigtig stor betydning for, om vi efter endt ferie står tilbage med et dejligt ferieminde eller med en bitter smag i munden. Mange kan ikke få sol og varme nok, mens især småbørnsfamilier og ældre befinder sig bedst i mere moderate temperaturer. Storbyer og vandreture opleves også bedst, hvis graderne holder sig under de 30, mens skifolket allerhelst vil have frost i luften. Men hvornår skal man så egentlig rejse og hvorhen?
Newsletter_2395
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om verdens største pizza, som er lavet i Rom.
Newsletter_2396
Torta di Riso kaldes også Torta dell’Abbondanza, altså overflodsstærten, og stammer fra Bologna. Det er en dejlig dessertkage, der er lavet helt uden mel, udelukkende bestående af ris for fylde. Endelig er opskriften nem at gå til, selvom kagen har over 10 ingredienser.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve