In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i februar giver vi et indblik i italiensk popmusiks mange facetter. Og så tager vi dig med til et af vores lækreste landsteder i Toscana og lærer dig at lave de italienske brødstænger grissini. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2354
Hos In-Italia er det en mærkesag at løfte sin del af ansvaret – og derfor har vi gjort vores hjemmeside CO2-neutral.
Newsletter_2355
Jeg indrømmer det: Efter 12 års arbejde her hos In-Italia er jeg blevet noget blasert, og de fleste ferieboliger efterlader mig nu blot et evindeligt indtryk af 13 på dusinet med deres helt korrekte, funktionelle og kedelige indretning. Der er ikke noget at kritisere, men ej heller noget at begejstres over. Og så sker det en sjælden gang, at jeg møder et sted som I Veroni, der kombinerer skyhøj kvalitet med udsøgt smag og personlighed, og det vel at mærke uden at priserne følger med.
Newsletter_2360
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Stefania sin TOP 3 over italienske brødspecialiteter.
Newsletter_2361
Er dit kendskab til den italienske sangskat begrænset til Eros Ramazzottis og Laura Pausinis ørehængere fra 80’erne og 90’erne? Hvis dette er tilfældet, kan du læse videre nedenfor og få et overblik over toppen af poppen, og hvem der gennem halvdelen af det forgangne århundrede fik Italien til at synge i kor…
Newsletter_2363
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om alternativet til mobiltelefonen i Napoli.
Newsletter_2365
Jeg er ret vild med at bage og kokkerere, når vejret er koldt og sammenbidt ude. Duften af friskbagt brødværk er aldrig til at tage fejl af. Derfor får I denne måned opskriften på de piemontesiske brødstænger grissini, som de fleste kender fra den italienske restaurant, hvor de oftest står (fabriksproducerede) i parvise indpakninger på bordet. Så er der lidt at få tiden til at gå med her i de kolde vintermåneder.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve