In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Velkommen til 2013! Nyhedsbrevet byder denne måned på et tema om vandring i Toscana og et børnevenligt feriecenter ved Luganosøen. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst - og Godt Nytår!
Printervenlig udgave
Newsletter_2326
Endelig kan man komme nemt til Middelhavets to store eksotiske øer Sardinien og Sicilien uden svinkeærinder. Det er SAS, der står bag de længe ventede ruter til byerne Cagliari og Palermo.
Newsletter_2327
Spørgsmålet er nemt at svare på: Hvis I er en familie på udkig efter et pænt feriecenter, der ikke lugter af masseturisme, så skal I bo på Residence Porto Letizia! Her er fem gode grunde til at vælge dette indbydende feriecenter ved Luganosøen i Norditalien nær Schweiz.
Newsletter_2331
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Caroline sin TOP 3 over toscanske yndlingsrødvine.
Newsletter_2332
Hvor behageligt det end er blot at nyde udsigten fra sit skyggefulde bord på restauranten, og hvor komfortabelt det end er at bevæge sig fra sted til sted i bil, så bliver oplevelsen af naturen nu engang større og mere intens, når du har brugt apostlenes heste til at komme op på toppen. Og hvor er landskabet mere smukt og afvekslende end i Toscana?
Newsletter_2338
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Paven, som nu er på Twitter.
Newsletter_2339
Denne spaghetti-ret er yderst populær, og jeg tror, at det sandsynligvis er takket være den på alle måder overstimulerende kombination af bacon, ost og æg! Det er en klassisk italiensk ret, der ifølge mange menes at stamme fra Rom. Navnet kommer sig af det italienske navn for kul: carbone, og skulle have knyttet sig til retten i forbindelse med en hemmelig kulsvier-pagt fra 1880’ernes Lazio.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve