In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

December og dermed Julen står for døren. Så derfor underholder vi dig denne gang meget apropos med italienske juletraditioner. Vi fortæller også om nye kundefordele og så kan du lave dine egne ’grimme’ småkager. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst og Glædelig Jul!
Printervenlig udgave
Newsletter_2324
Skandinaverne gør en dyd ud af fleksibilitets-begrebet, og efterspørger naturligvis også større og større fleksibilitet i planlægningen af familiens ferier. Det er vi lydhøre overfor og derfor har vi hos In-Italia ændret vores annulleringsregler, så de imødekommer dette behov. Vi har også foretaget andre tiltag for at imødekomme dette ønske, således at når man bestiller hos In-Italia, så kan man ligeledes få en måneds gratis forhåndsreservation, så du først skal afbetale på dit ophold 30 dage efter bestillingstidspunktet. Endelig er der gode ’First Minute’-rabatter at hente på næste års ferier, der gælder frem til begyndelsen af 2013.
Newsletter_2301
Når en ferie handler om andet end boligen. Når den handler om menneskene bag og om at udforske et nyt område, så er det ikke så vigtigt, om der er pool og moderne komfort for at sikre ferien. Så er ferien sikret i mødet og værtskabet. Og mødet med Nino på Alla Collina sul Mare står for mig som et uudsletteligt godt minde, som jeg personligt vil vende tilbage til.
Newsletter_2300
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Louise sin TOP 3 over sjove italienske ord.
Newsletter_2292
Der er mange skandinaver, som aldrig kunne forestille sig, at holde jul uden for deres respektive landegrænser for ikke at skulle undvære det, der for dem symboliserer julen og dens traditioner. Sådan har mange italienere det faktisk også, det er bare traditionerne og julens symboler, der er lidt forskellige. Man kan uden at tøve sige, at italienere kender den sande værdi af det, der betyder ”ikke at måtte bære julen ud”.
Newsletter_2299
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om vinballoner, napolitanernes alternative indkøbsmetoder og Italien som leverandør til IKEA.
Newsletter_2298
I løbet af efteråret har den svenske superkok Stefano Catenacci atter gjort sig bemærket i Sverige med sin deltagelse i fjernsynsprogrammet: Kokkedysten. Vi har fundet en opskrift i hans seneste udgivelse Stefanos Italia under kapitel 7 – Dolci, som gør sig godt i denne søde juletid, hvor der skal bages og nydes.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve