In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

November er over os. I denne måned får du mulighed for selv at præge månedens tema, hvor vi forsøger at gøre os klogere på italienerne – og så kan du læse om kombinationsferie mellem Italien og Frankrig. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2248
In-Italia’s nyhedsbrev har nu leveret temaer og anekdoter om italiensk kultur samt opskrifter, fif og hotel- og ferieboliganbefalinger i over 6 år, men brønden er på ingen måde tom, da Italien har store vidder inden for mad, vin, folklore, underholdning, kulturhistorie, maritime miljøer og naturlandskaber.
Newsletter_2249
Kombinér storbyen med det landlige. Foretrækker du at bo i landlige omgivelser på et smukt landsted med stor behagelig pool og indbydende soldæk i træ omgivet af oliventræer og middelhavsvegetation og stadig befinde dig blot 25 minutters togtur fra Roms centrum? Ja, så har vi stedet, der giver dig netop dén kombinationsmulighed. Stedet hedder Agriturismo La Meridiana og ligger for foden af landsbyen Lanuvio lige syd for Rom.
Newsletter_2252
Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. Det kan være 3 restauranter langs Adriaterhavskysten, 3 panoramiske udsigter i Cinque Terre eller 3 isbarer i Verona. I denne måned afslører Solveig sin TOP 3 over hendes bedste pizza.
Newsletter_2254
Hvorfor vælge mellem ’enten eller’, når man kan få ’både og’? Omsat til rejsesprog kunne det hedde: Hvorfor begrænse din kommende ferie til at udspille sig i enten Italien eller Frankrig, når du kan opleve begge lande på én og samme tur, og endda uden at skulle bevæge dig særlig langt?
Newsletter_2266
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om syditalienske mænd, der går arm i arm, om Carlsbergs modeindtog i Italien og om den røde palmesnudebille rhynchophorus ferrugineus.
Newsletter_2268
Mamma Luisa har atter inviteret dette års svensk-italienske gæstekok i køkkenet; denne måned bringer vi således Stefano Catenaccis opskrift på den nok så italienske ret ossibuchi (også ossobuco på italiensk), som vi mener gør sig fortræffeligt til det kølige skandinaviske efterår. Husk foruden opskriften at nyde de smukke billeder, som fotograf Joel Wåreus har indfanget og bidraget med til bogen: Stefanos Italia.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve