In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Velkommen til oktober. I dette nummer af nyhedsbrevet introducerer vi In-Italia’s nye hitliste – og derudover kan du fordybe dig i varme kilder og napolitanske gadehandlere. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2212
In-Italia’s online-katalog indeholder nu hoteller og ferieboliger, som du kan bo i både sommer og vinter. Mens vinteren naturligvis byder på skiferie, lokker sommeren med frodigt alpemiljø i bjergrige omgivelser, frisk bjergluft og uanede vandremuligheder.
Newsletter_2216
Mange tror fejlagtigt, at Gardasøen er lig med masseturisme, dansktalende service og kedelig kogekunst. Ja, – det er sandt, at området blev udviklet som chartermål for danskerne allerede i 60’erne. Og jo – det er rigtigt, at de skandinaviske gloser stadig runger i gaderne i nogle af de mere kendte byer hernede. Og ja, – det er heller ikke helt forkert, at man sagtens kan risikere at sætte tænderne i en kedelig pizza. Men Gardasøen har så meget andet at byde på og det er Ca’ Vettor i høj grad et udtrykkeligt bevis på.
Newsletter_2219
Fra denne måned introducerer vi en ny rubrik i vores nyhedsbrev. Under ”In-Italia’s TOP 3” vil en af In-Italia’s medarbejdere hver måned afsløre en personlig mini-hitliste med anbefalinger eller fif. Det kunne fx være 3 restauranter langs Adriaterhavskysten, 3 panoramiske udsigter i Cinque Terre eller 3 fiffige transporttips.
Newsletter_2222
Man kan takke romerne for deres passion for de varme kilder. For takket være denne lidenskab opførte romerne kurbade alle steder på deres vej, hvor de fandt helsegivende kilder, idet de nød at slappe af i disse bade, at socialisere imens og at blive genstand for helse, kraft og mod gennem vandets mange egenskaber. I dag dukker der ikke et nyt hotel op, uden at det har en Spa-afdeling, ligesom man sjældent ser en renovering af et ældre hotel, uden at der inkluderes en Spa-afdeling, hvor man før havde tennisbane eller fælleslokale, men i dag har vi en teknologi, der tillader at opføre et Spa, hvor der ikke nødvendigvis er en kilde. Vi er atter blevet varme på det varme vand! Det særlige ved Italien er, at mange steder løber det stadig lige ud af jorden.
Newsletter_2228
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om napolitanske gadehandlere, Europas sydligste gletsjer og italienskproducerede IKEA-varer.
Newsletter_2230
Denne klassiske toscanske tomatvælling, der både kan spises varm og lunken, omfavner de smagsnuancer, der kendertegner det landlige køkken og er en kendis på børnebordet og om eftermiddagen hjemme hos vores alle sammens bedstemor – la nonna.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve