In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Septembers himmel er så blå så blå, siger man. Nyd den eventuelt på Gargano-halvøen i Apulien eller mens du laver bønnesuppe eller bliver klogere på fødevarers kvalitetsmærkning. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2172
Hvilken bil kører mekanikeren selv i og hvordan bor indretningsarkitekten mon selv? Når fagmanden selv vælger sine produkter, så er det en klar blåstempling! Nu løfter vi en flig for, hvor In-Italia’s egne medarbejdere, som i arbejdsregi ofte rejser landet tykt og tyndt i nord, syd, øst og vest, selv holder ferie i Støvlelandet.
Newsletter_2176
Når lunkne forventninger bliver gjort til skamme af gæstfrihed og rummelighed, så er der egentlig ikke så meget at overveje. Sådan var vores oplevelse af Hotel Poggio degli Ulivi i udkanten af Rodi Garganico på Garganohalvøen i Nordapulien og med nogle utrolig fornuftige priser og meget rummelige værelser, er der her tale om et gennemgående familievenligt hotel.
Newsletter_2180
Der er mange måder at få folks opmærksomhed på… men en lang række forkortelser er måske ikke den mest oplagte. Ikke desto mindre skal det denne gang handle om de italienske og skandinaviske fødevarer og helt præcist EU’s kvalitetsmærkning af dem. Det er nemlig det, forkortelserne henviser til: Beskyttet Geografisk Betegnelse, Beskyttet OprindelsesBetegnelse og Garanteret Traditionel Specialitet.
Newsletter_2187
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om italienske konditorier i Skt. Petersborg, sammenhængen mellem rigdom og højden på en etageejendom i Apulien og om dna-gennembrud på universitetet i Urbino.
Newsletter_2189
Stefano Catenacci er også i denne måned gæstekok i Mamma Luisas køkken. Denne gang videregiver vi en hyggelig suppe, der også stammer fra den svenske koks nyeste kogebog: Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreus.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve