In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Højsommeren er over os. Læs denne måneds nyhedsbrev på vej til Italien eller måske på vej hjem fra Italien, mens du bliver oplyst om Woody Allens nyeste værk ’To Rome With Love’ og det italienske skolesystem. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2137
Woody Allen har i sin nyeste film ’To Rome With Love’ valgt at lade Rom danne geografisk bagtæppe for en kalejdoskopisk fortælling om en flok mennesker, der på hver sin måde kastes ud i uforudsigelige situationer, der ændrer deres liv for evigt.
Newsletter_2140
Et veltillavet måltid af gode lokale råvarer, et vinkort spækket med områdets tunge klassikere, en vinbar i en klippehule, en terrasse med kig til Gardasøen, og sidst men ikke mindst muligheden for at overnatte – omgivet af antikke møbler og landsbyens ro. Dalla Rosa Alda byder velkommen!
Newsletter_2142
Skolesystemet i Italien har naturligt gennemgået en enorm udvikling siden dets opståen i Middelalderen, og frem til i dag. Man kan dog stadig den dag i dag finde spor af den opdeling, der fandtes dengang.
Newsletter_2147
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om italienske nonner og munke, der fritages for skat, Putins hang til Amalfikystens madkunst og om bæredygtige kirkegårde.
Newsletter_2149
Stefano Catenacci er tilbage i Mamma Luisas køkken med atter en opskrift fra sin seneste kogebog: Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreus.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve