In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Sommerferien står for døren, og In-Italia klæder dig denne gang praktisk på til ferien. Du kan også læse om markeder og lave din egen kirsebærbladlikør. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God sommer!
Printervenlig udgave
Newsletter_2101
For at få en god start på ferien, og samtidig lette jeres vej ned gennem Europa til jeres udvalgte feriedestination i Italien, har vi samlet en række fif, der kan vise sig nyttige i forbindelse med både rejsen og ankomsten. Så læs med her, hvis du også skal ’køre-selv’ til Italien.
Newsletter_2100
In-Italia tilbyder vores læsere af nyhedsbrevet i samarbejde med Solo Italia et eksklusivt tilbud her i juli måned.
Newsletter_2102
Byen Alagna i Valsesia-dalen i det nordlige Piemontes Alper er velsignet med en guddommelig natur til alle sider. Byen ligger blot en times kørsel fra Ortasøen og ca. 2 timer fra Malpensa Lufthavn ved Milano.
Newsletter_2116
Alle bør mindst en gang i livet opleve at gå på marked i Italien. Her kan man finde alt fra de omrejsende ugentlige markeder med fødevarer, isenkram, billigt tøj og tasker, over de små, faste lokale grøntmarkeder med salg hver formiddag, til de helt store der sælger både lædervarer, vintagekjoler og sko, og som ofte har åbent alle ugens dage.
Newsletter_2106
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om verdens næstældste familievirksomhed, Bolognas Lamborghini-kørende færdselsbetjente og italiensk sprogfinurlighed.
Newsletter_2134
Denne kuriøse likør er lavet på bladene fra de karakteristiske kirsebærtræer Amarena, som man i Skandinavien også kender fra de smukke hvide porcelænskrukker med røde eller blå tegninger, der gemmer på de kraftige, næsten marcipansøde kirsebær i sirup, som på alle måder kan anbefales i stedet for en klassisk kirsebærsauce til jul.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve