In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Det er blevet juni, og In-Italia introducerer dig for turistskat i Italien, Cinque Terre-lejligheder med personligt touch og fiskesuppe. Sikke en cocktail. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2067
Turistskat, som man længe har kendt den fra Frankrig, er nu en realitet i flere og flere italienske kommuner landet over. I de kommuner, hvor skatten er indført, vil den påhvile alle logerende i de enkelte byer, og skal almindeligvis betales til ens logi (hotel, B&B og øvrige feriesteder) i lokal valuta: euro.
Newsletter_2068
De fleste ønsker ikke blot at være et nummer i rækken – dette gælder også, når man er på ferie. Derfor er vi mange, der søger noget personligt, noget med sjæl, når vi skal ud at rejse. Vi stiller os ikke altid tilfredse med et standardiseret hotel, hvor vi risikerer at blive væk i mængden. Men alting til sin tid.
Newsletter_2072
Enhver, der har været i Venezia eller omegn blot ét enkelt døgn, har ikke kunnet undgå at se de lokale drikke en orangefarvet drik på barerne, for at tage sig en ”spritz” eller to som aperitif er lige så naturligt for en venetianer, som det er for en dansker at drikke en fadøl. Denne tradition samler hele befolkningen, fra de helt unge til oldingene, arbejderne og akademikerne, mænd og kvinder, ja du skal end ikke undre dig over at se en kvinde give barnet bryst med den ene arm, mens hun bøjer albuen med en spritz med den anden!
Newsletter_2090
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om indisk parmesanost, Michelangelos hemmelige list og milanesernes forfængelighed.
Newsletter_2077
Stefano Catenacci gæster igen Mamma Luisas køkken med en opskrift fra sin nyeste kogebog: Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreus.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve