In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Maj-nyhedsbrevet er leveringsdygtigt i en status-opdatering for Cinque Terre efter efterårets oversvømmelse, og så prøver vi at forstå, hvorfor danskerne og italienerne opfører sig forskelligt, ude såvel som inde. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2043
I nationalparken Cinque Terre mærker man tydeligt det ukuelige sammenhold i bestræbelserne på at få de fem pastelfarvede fiskerlejer til at ligne sig selv igen efter oversvømmelsen den 25. oktober sidste år. In-Italia har netop besøgt området, som arbejder på højtryk for at blive klar til at modtage turister, når sæsonen for alvor begynder her i foråret.
Newsletter_2044
Det kan være rigtig svært at fremhæve et sted frem for et andet, når vi taler hyggelige gamle gårde på landet med egen restaurant, god hjemmelavet mad, nydelige værelser og frem for alt søde og gæstfrie værtsfolk. Men nogle steder vil man altid kunne huske – måske fordi der findes nogle helt særlige fordele, eller fordi der hersker en speciel hjertelig stemning på stedet. Agriturismo Santa Maria Maddalena er et af dem, og kan endda bryste sig af begge dele.
Newsletter_2046
Hvorfor er gågaden i den italienske by fyldt med mennesker en søndag, hvor alle butikker er lukkede? Og hvorfor indtager man kaffen stående på baren i Italien? Det er ganske vist, at vi danskere og italienere opfører os forskelligt, ude såvel som inde. Lad os i det følgende se nærmere på flere spøjse forskelle mellem os og italienerne...
Newsletter_2051
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om citronens mange anvendelsesmuligheder, Italiens utallige politistyrker og om 180 km græsgang mellem Molise og Apulien.
Newsletter_2053
En af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, der var ansvarlig for bryllupsmiddagen ved den svenske kronprinsesse Victorias bryllup i 2010, har netop udgivet en kogebog i Sverige: Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreus.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve