In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I april måned kan du læse om den italienske kongefamilie, som kun de færreste kender til. Vi tager dig også et smut med til regionen Molise, og så lærer vi dig at lave italiensk kringle. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2005
Rom indtager en særlig plads i danskernes hjerter, og ingen anden italiensk by besøges som den året rundt. Vi er derfor ekstra opmærksomme på konstant at forbedre vort udbud lige netop i Rom.
Newsletter_2008
Set ovenfra synes Molise at være taget ud af en naturfilm fra vidderne i Amerika eller fra foden af Alperne, hvor man alle steder fornemmer foden af bjerge, men mødes af vegetation, skove, enge, dale, floder, vand, klippeundergrund, sten, former…bløde bakker, abrupte klippesider, forskydninger, istidens aftryk ... indtil man kommer ud til kysten, hvor regionen munder ud i hvid sandstrand, azurblåt hav og små trabucchi-fiskeposter.
Newsletter_2014
Selvom Italien længe har været en republik, spøger de royale efterkommere af den italienske kongefamilie stadig i kulisserne. Der bruges jævnligt spalteplads i de italienske medier på omtale af de yngre medlemmer af familien, som er opvokset i eksil og nu er vendt tilbage til Italien.
Newsletter_2021
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om kirsebærgrene i rødvin, ung popstjerne som puster nyt liv i Armani-imperiet og forklaringen bag cicoria rossa trevignana-salatens røde farve.
Newsletter_2023
Denne kringle er en rigtig klassisk italiensk kage, der gør sig fremragende på kagebordet, men også – som man har for vane i Italien – på morgenmadsbuffeten, hvor man ofte vil se den måske i en variation med Nutella, eller måske med appelsinsmag, eller måske med en naturlig frisk citronsmag.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve