In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i marts-udgaven kan du sygne hen i Toscana: Vi bor i Siena, fortæller et toscansk vinsanto-eventyr og laver tyk toscansk kålsuppe. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2004
Hos In-Italia sætter vi en ære i at kunne bidrage med forskellig baggrund – både uddannelsesmæssigt og kulturelt og i det hele taget have noget forskelligt med i bagagen. Det betyder, at vi fx har italienskkyndige medarbejdere, der forstår sig godt på børnefamiliernes behov, andre har slået sine gastronomiske folder i Italien eller har måske god erfaring med eksotiske øhop. For nylig har vi budt tre nye rejsekonsulenter velkommen.
Newsletter_1982
Det hænder ofte, at jeg bliver spurgt: ”Hvad kan du fortælle mig om denne bolig?” Når jeg har en god dag, forsøger jeg diplomatisk at forhøre mig om, hvad der interesserer kunden specielt at få uddybet, men hvis mit overskud ikke er så stort, kan det ske, at jeg svarer, at jeg allerede har sagt alt det væsentlige i beskrivelsen på hjemmesiden. Dette vil aldrig komme til at ske med Casa Lazzaro i Siena. Jeg kunne tale i timer om den, skønt jeg kun har set den i ti minutter.
Newsletter_1985
Der er mange måder at udforske en kultur på, og du vil let kunne købe dig fattig i bøger om Toscanas fortræffeligheder, især set gennem udlændinges øjne, men selv om man ikke skal kimse ad boglige studier, så overgår intet den direkte personlige oplevelse. Det praktiske studium af den århundreder gamle tradition for fremstilling af vinsanto, hellig vin, er en pragtfuld måde at fordybe sig i Toscana på.
Newsletter_1989
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om fiskeglade delfiner ved De Æoliske Øer, porcini-svampenes etymologiske ophav og løsningen på trafikpropper.
Newsletter_1991
Ribollita er endnu en af de uundgåelige klassikere fra Toscana, der har utrolig mange navne. Denne tykke suppe går således også under navnet zuppa di fagioli eller minestra di pane – men er altså bedst kendt som ribollita. Ribollita betyder, at retten er kogt to gange, hvilket samtidig er denne suppes fortrin. De rustikke ingredienser: brød, bønner, kål, olie, krydderurter – bliver nemlig stærkere og bedre i smagen over tid og er således kun endnu bedre dagen derpå.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve