In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I denne udgave af nyhedsbrevet præsenterer vi et sprængfyldt økologisk tema og en opskrift på spaghetti al ragù. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1941
Til glæde for danskere i hovedstadsområdet og på Sjælland kan vi meddele, at lavprisselskabet Ryanair til foråret åbner en ny rute og således begynder at flyve mellem Malmø, Sverige og Pisa, Italien.
Newsletter_1943
Der findes badehoteller, og så findes der badehoteller... Hotel Lungomare er uden sammenligning et af de badehoteller, som stikker ud i mængden takket være sin beliggenhed ved den kilometerlange Adriaterhavskyst. For hvem vil ikke gerne bo på et smukt indrettet hotel, der mere eller mindre ligger på (!) stranden og byder sig til med egen pool og i tilgift uden for en af de få pittoreske perler på kyststrækningen, der har et genuint centrum og et stemningsfuldt fiskerleje.
Newsletter_1946
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1958
Er du også med på den økologiske bølge og kunne godt tænke dig at gennemføre din vision om at leve på ’rent økologisk’, så kan du vælge at bo og spise økologisk på din næste ferie til Italien ved at bestille din Italiensferie gennem In-Italia. Vi tilbyder nemlig overnatning på flere gårde, hvor der er økologisk produktion, hvor man har indrettet sig efter økologiske principper eller hvor man tilbyder økologiske produkter.
Newsletter_1959
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Piemontes kandidatur til UNESCO, italienernes klagetendenser samt lyshårede og blåøjede på Sicilien.
Newsletter_1961
Kært barn har mange navne, spaghetti med kødsovs har bare to: ragù eller bolognese og den korrekte form er faktisk en sammensat version: ragù bolognese – det sidste efter byen Bologna, hvor den oprindeligt har sine rødder. Nogle gange ser man desuden præciseret, at kødsovsen er lavet med kun okse- eller svinekød. Altså om den er di carne, di maiale, osv.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve