In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Vi tager hul på et dugfrisk kalenderår og tager dig med til både regionen Friuli og de store søer i Norditalien. Vi afslører også en stor nyhed, og så fortæller vi dig, hvordan du bestiller den perfekte ferie i Italien. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1938
I december måned 2011 løftede vi en anelse af sløret for vores helt nye projekt, som vi har arbejdet på gennem længere tid. Nu begrænser vi os rent geografisk ikke længere til blot at formidle hoteller og ferieboliger i Italien: den 1. januar 2012 så ferieboligformidleren In-France dagens lys.
Newsletter_1889
Fra cover til sidste punktum er krimien ’Når de døde vågner’ en præcis og opslugende jagt på svar. Allerede før læseren er igennem det første afsnit, fornemmer man, at man skal have hvert et ord med, for de har eller vil helt sikkert få betydning senere hen. Det er dét nærvær, bogen indledes med.
Newsletter_1890
Vejen snor sig op gennem det frodige, grønne og bakkede landskab, og dér midt i svinget ligger Agriturismo l'Uva e le Stelle. Den søde og meget gæstfrie værtinde Daniela tager imod os på gårdspladsen og viser os op til vores lejlighed, der ligger på en svalegang ved siden af stedets to andre lejligheder. Det er aften og mørket har sænket sig over stedet, hvilket giver den mest utrolige udsigt ned over dalen og de omkringliggende byer, der lyser op. Her kunne man få timer til at gå med at sidde under parasollen og lytte til den larmende stilhed.
Newsletter_1892
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1898
Selv om I ved, at jeres næste ferie skal gå til Italien, kan det være rigtig svært at vælge imellem hele 20 regioner, som det omfattende rejseland har at byde på. Og at skulle navigere rundt blandt mere end 1700 ferieboliger kan tage pusten fra enhver, men fortvivl ikke – vi skal nok hjælpe jer!
Newsletter_1906
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om In-Italia på Facebook, det knap så skæve Tårn i Pisa og frygten for scootere.
Newsletter_1908
I juli måned 2011 lavede vi vores egen top 10 over de mest populære italienske retter. Se hele vores artikel her. Få samtidig afsløret, hvem der blev vinderen af Barilla-undersøgelsen over de sidste 150 års mest klassiske italienske retter og få en af vinderopskrifterne.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve