In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

December og dens følgesvend Julen står for døren. Når du har åbnet dagens låge og tændt kalenderlyset, så kan du lade dig friste af julekrybber og skandinavisk design i Italien i denne måneds nyhedsbrev. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet ud – med omtanke.

God læselyst og glædelig Jul!
Printervenlig udgave
Newsletter_1847
For at kunne tilbyde vores kunder et endnu større geografisk udvalg af hoteller og ferieboliger, så har vi et nyt projekt i støbeskeen, som vil give dig endnu mere rejseblod på tanden.
Newsletter_1848
Napoli har ry for at være en beskidt skraldespand, der tiltrækker lommetyve og lømler. Men Napoli er meget mere end mediernes fremstilling af denne smeltedigel nord for den eftertragtede Amalfikyst. Og B&B Zia Maria er i sandhed mere, end man umiddelbart skulle tro ud fra de ydre rammer.
Newsletter_1850
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1852
De billeder, som vi danskere danner oppe i hovedet, når talen falder på italiensk design og italienske råvarer, er klokkeklare. Vi er som regel ikke tvivl om, hvad Italien står for. Siger man Italien, vil de fleste få associationer på nethinden til klassiske produkter som velsmagende rødvine, velskummet cappuccino, velbrygget espresso, et utal af pastatyper, extra jomfru olivenolie og designertøj og sko fra de store modehuse.
Newsletter_1858
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Europas største koncentration af vilde orkidéer, forvirringen om Montepulciano og italienernes produktion af husholdningsaffald.
Newsletter_1861
Cannoli-kager er en klassisker på det sicilianske dessertkort (sammen med den ligeså populære Cassata) og er oprindeligt en kage, der knytter sig til karnevalet. Men som det så ofte sker med virkelig lækre kager, så udvandes den sæsonprægede klausul, og derfor spises Cannoli nu til enhver lejlighed året rundt i hele Italien. Og med sine festlige farver, syntes jeg den gør sig rigtig godt på julebordet samme med de andre søde sager.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve