In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Vi byder november velkommen med Italiens bedste panoramaudsigter og så dykker vi ned i nogle verdensberømte italienere. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – naturligvis under hensyntagen til miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1812
Du kan følge din bestilling online, og således have fri adgang til et personligt site, hvor du finder alle relevante oplysninger i forbindelse med dit ferieophold i Italien.
Newsletter_1813
Hvad vil vi egentlig med en udsigt? Du kan jo hverken drikke den eller iklæde dig den! Hvorfor er vi så besatte af at falde i staver over en panoramaudsigt med et glas kølig hvidvin i den ene hånd, kæresten i den anden og øjnene solidt plantet i horisonten?
Newsletter_1816
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1819
Hvad har så vidt forskellige personligheder som Pavarotti og Leonardo da Vinci til fælles? Umiddelbart ikke så meget, men ser man nærmere efter, så er de begge repræsentanter for det, vi opfatter som italiensk, og de har med deres virke været med til at tegne et billede af Italien verden over. Læs mere om flere andre italienske store kulturpersonligheder, som har gjort deres til at sætte deres fædreland på landkortet.
Newsletter_1825
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om verdens eneste pastamuseum, trøffeljagt om natten og betaling efter størrelse.
Newsletter_1828
Denne gang får I opskriften på pasta med majroetoppe, som er en specialitet i Apulien. Majroernes blade og blomsterbuketter kaldes beder eller på italiensk rape. I Italien kaldes de også broccoletti, hvilket er lidt misvisende, da de ikke har noget med broccoli at gøre, men betegnelsen broccoletti anvendes da også for en buket af broccoli.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve