In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i oktober tager vi dig under armen og forkæler dig med trøfler og kastanjer som dikteret af årstiden. Men du kan også læse om en uimodståelig lille B&B i historiske Albenga. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – naturligvis under hensyntagen til miljøet in mente.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1782
Nu er snart halvdelen af 2012-prislisterne på plads, og er de ikke kommet for din drømmebolig, så kan du alligevel godt bestille din sommerferie til næste år allerede nu.
Newsletter_1783
Jeg ankom til B&B San Teodoro med meget store forventninger, for sjældent har jeg set så hyggelig en historisk bydel som her i Albenga. Aldrig før havde jeg hørt om en norditaliensk kystby, der kan prale af at have det meste af en romersk by liggende under sig og samtidig være rimelig ukendt af turister – her MÅTTE jeg prøve at overnatte!
Newsletter_1785
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1790
Er der andre end mig, der som barn har måttet lære på den hårde måde, at der findes to slags kastanjer, vores hjemlige hestekastanje og den spiselige kastanje, og at du nok godt kan lave dyr ud af den sidste, men ikke riste den første og spise den? Man skal i alt fald være meget sulten…
Newsletter_1794
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om italienske huse uden adresser, kreativt brug af tusch-hætter på Sardinien og iPhone-applikationer i det gejstlige Rom.
Newsletter_1796
Denne efterårskage kaldes også baldino, ghirighio eller pat(t)ona. Det er en lidt besynderlig kage, der dog er ret nem at lave, hvis man kan finde kastanjemel, og jeg har taget den med, fordi den på mange måder er indbegrebet af efterår med sine farver og fade smag, og så er den typisk for det oprindelige italienske køkken i de bjergrige regioner.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve