In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

September kan være regn og rusk men lige så vel sensommerlys og solbærdrik – uanset hvilken af situationerne du ender i, så inviterer vi dig til at læse denne måneds nyhedsbrev med både Bologna, Asti og finurlige fakta om Italiens geografi. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at skåne miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1749
I juli måned fik vinhuset Cesani ved San Gimignano, Toscana topkarakter for en af deres Chianti-vine i det danske magasin Mad & Bolig. Vinen fik 4**** stjerner og ’pil-opad’ og blev ledsaget af ordene: Virkelig flot toscaner til prisen.
Newsletter_1751
Selv om det stadig er sommer ifølge kalenderen, er det måske ved at være tid til at planlægge et af efterårets små højdepunkter: Hvorfor ikke smutte af sted fra regn og blæst til en solbeskinnet lang efterårs-weekend i betagende Bologna?
Newsletter_1754
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1756
Hvordan var det nu det var med Italien? Verdenshjørner, beliggenhed, afstande og mange andre finurlige geografiske fakta kan du nu få styr på i denne måneds tema.
Newsletter_1762
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om sardiske Malvasia-vine, italinernes produktion af husholdningsaffald og marsmænd i Roms gader.
Newsletter_1764
Så er det blevet tid til at tage fat på vinderen af Barilla-undersøgelsen – til dato (se nyhedsbrevet for juli 2011): nemlig den klassiske grøntsagsret Parmigiana di melanzane, som af de fleste italienere vil blive betegnet som en sommerret, der vækker minder om skolegang, mormor bag komfuret og sommerferieflirter.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve