In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Porten til sensommeren står på vid gab og i dette nummer vil vi indvie jer i vindistrikter, svampens verden og en uimodståelig hummersalat fra Sardinien. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at skåne miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1747
Flere og flere kommuner med en vis kulturel interesse er gået i hovedstaden Roms fodspor og er begyndt at indføre turistskatter. Skatten påhviler alle tilrejsende til de enkelte byer, og betales almindeligvis til ens logi (hoteller, B&B og øvrige feriesteder).
Newsletter_1721
Kunderne tager som regel ikke fejl. Og på B&B Arte e Natura er der blandt kunderne bred enighed om, at værtskabet er i top, morgenmaden overdådig og det omgivende landskab meget indbydende.
Newsletter_1725
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer samt lokale byfester.
Newsletter_1727
Når man til daglig bevæger sig frem og tilbage mellem flere sprog, kommer man stundom til at tænke over sit eget sprogs besynderligheder og – som dansker – undre sig over, at det nogensinde lykkes for udlændige at mestre det. Tag nu blot det lille ord ”svamp”.
Newsletter_1734
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om verdens eneste havgrotte-restaurant, nye muligheder for at opleve det Sixtinske Kapel og Milanos strandliv.
Newsletter_1735
Jeg har til denne måned lånt en opskrift på hummer fra min tante på Sardinien. Catalansk hummersalat er en klassiker ved Alghero på det østlige Sardinien og en oplagt sommeropskrift, der gør sig godt til en udendørs sommermiddag med de nærmeste venner eller familie.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve