In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Sommerudgaven af In-Italia’s nyhedsbrev er på gaden. Og både i temaet og opskriften kan du denne gang sætte tænderne i det næringsrige italienske køkken. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at skåne miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1684
Foretrækker du også at bade på en ren strand, hvor der – ud over miljøhensyn – er tænkt over, hvorledes man forholder sig til kystmiljøet og de badendes sikkerhed, samt giver en god service, så skal du kigge efter det Blå Flag – la Bandiera Blu, der vejer over de strande, som i henhold til ordningen er godkendte fra år til år.
Newsletter_1685
Jeg kan ikke forestille mig en smukkere baggrund til et foreviget øjeblik end horisonten ud for Sperlonga; måske er det derfor, at man ofte finder et brudepar, der er i færd med at få lavet en billedserie i strandkanten neden for den gamle bydel.
Newsletter_1687
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer og lokale byfester.
Newsletter_1689
Italiensk mad hitter ikke kun hos italienerne. Den hitter også hos størstedelen af det skandinaviske folk og i resten af verden, viser flere undersøgelser. Men hvilke er egentlig de mest eftertragtede retter? Vi har undersøgt skandinavernes umiddelbare hit-retter og har sammenholdt dem med italienernes favoritter, og de to ligger ikke langt fra hinanden; så her kommer de mest populære italienske retter blandt madelskere. Mon du er enig?
Newsletter_1696
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om kulisserne til filmen ”Mine aftener i Paradis”, dovenskabens pris og videndeling på tværs af generationerne.
Newsletter_1698
Det kræver en vis ømhed at håndtere squashblomster, da de er meget sarte og har en ganske kort holdbarhed, når de først er plukket. Derfor ser man dem uhyre sjældent i grøntafdelingen i supermarkedet eller hos den lokale grønthandler her i landet. Der er derfor ingen undskyldning: ud i haven og plant jeres egne squash, zucchini og courgetter, så I kan høste blomster til næste sæson.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve