In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Maj er noget af det skønneste vi har – så hvorfor ikke kombinere det med at læse denne måneds nyhedsbrev. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – men husk at printe med omtanke.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1625
”Hvem, hvad, hvor, hvordan, hvornår og hvorfor” tænker man tit, når man besøger en ny hjemmeside. De mange genveje og muligheder for at klikke sig videre og spare tid har kun en reel værdi, hvis brugervenligheden er høj og logikken fremtrædende.
Newsletter_1626
Hvis du vil bo på flere steder end Ristoro del Cavaliere under samme ferie, skal du endelig lægge disse ophold først, for ellers risikerer du, at de bliver en slem skuffelse efter den store hjertevarme, de uspolerede omgivelser og de næsten komisk lave priser på denne lille agriturismo i det nordligste Toscana.
Newsletter_1628
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer og lokale byfester.
Newsletter_1630
Vi går og ser frem til ferien det meste af året, og når vi endelig kommer af sted, går tiden så uendeligt hurtigt. Hjemme igen i hverdagens trummerum kan man ind i mellem dagdrømme sig tilbage til den perfekte strand med turkisblåt hav eller den lille restaurant med feriens sprødeste pizza, og sådan bliver løsrevne oplevelser til perfekte ferieminder, der virker som balsam for sjælen. For vi ved, at der kommer en ny ferie og helt sikkert en ny rejse til det skønne Italien.
Newsletter_1634
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om det knap så skæve tårn i Pisa, italiensk kashmiruld og resocialisering i Roms gader og stræder.
Newsletter_1636
Denne gang skal vi lave hjemmelavet pasta med spinat og ricotta lavet på semuljemel, som man almindeligvis anvender til pastafremstilling og brødbagning i Italien.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve