In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Påsken giver et tiltrængt pusterum til at nyde det spirende forår. Hvorfor ikke bruge pusterummet på at lave denne måneds ærtecreme eller få styr på Amalfikystens infrastruktur? Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at skåne miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1584
Nu kan du fuldende din Italiensferie ved at leje biler via In-Italias hjemmeside hos Europas førende biludlejnings-portal Autoescape eller det konkurrencedygtige italienske udlejningsselskab Maggiore.
Newsletter_1585
Skal det være hyggeligt, afslappet og bekvemt, så er Residenza Valverde det oplagte valg for familier, der sætter pris på at have både strand og en hyggelig by med indkøbsmuligheder inden for meget overskuelig rækkevidde. Faktisk ligger den børnevenlige sandstrand kun få meter fra feriecentret, så foretrækker man at kaste sig i bølgen blå frem for at tage en dukkert i poolen, ligger havet lige for.
Newsletter_1611
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer og lokale byfester.
Newsletter_1591
Rigtig mange har hørt vidunderlige beretninger om Amalfikysten og med god grund. Men er du også ligesom mange andre i tvivl om, hvor det ligger, og hvordan man kommer dertil?
Newsletter_1598
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om FIAT 500’s succes i Danmark, italienske delikatesser på nettet og italienernes opfattelse af stearinlys.
Newsletter_1600
Så er jeg her igen med en opskrift på en utrolig nem og velsmagende lille forårs-forret lavet på grønne ærter og smukke rosa rejer. Så lad os invitere foråret ind på spisebordet med denne overkommelige suppe.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve