In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Erantis, vintergæk og krokus er sikre tegn på, at vinteren er ved at slippe sit tag. Tag forskud på de lunere dage med en afstikker til Italien med denne måneds nyhedsbrev. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at tage hensyn til miljøet, inden du printer på livet løs.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1542
Det er efterhånden velkendt, at man skal være tidligt ude, hvis man vil være sikker på at få alle sine ønsker opfyldt til sit sommerferieophold i Italien. Men hvor skal man være hurtigst ude, og hvilke ferieboliger vil vi helst have fingrene i?
Newsletter_1578
Italienerinden Letizia Cesani fra den toscanske vingård Cesani kommer til København for at afholde vinsmagning med gourmetmiddag sammen med vinentusiasten Allan Hedstrøm. Letizia er præsident i Vernaccia-konsortiet i San Gimignano. Det fortæller alt om, hvor kompetent en vinmagerinde hun er. Cesani´s vernaccia 2008 blev valgt til Italiens bedste hvidvin i magasinet Il Mio Vino 2010.
Newsletter_1543
Det herlige ved Due Relais er gæstfriheden, med hvilken Ilaria modtager sine gæster, men også nærheden til den hyggelige tvedelte by Vietri sul Mare, der består af et gammelt historisk øvre centrum og en nyere bydel langs med havet; Marina di Vietri, hvor man finder et indbydende udbud af restauranter og barer.
Newsletter_1546
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, der selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer og lokale byfester.
Newsletter_1548
Pasta er meget mere end pasta. Det er mere end bare makaroni, skruer og spaghetti. Pasta er en filosofi, en målestok for levestandard, tradition og sammenhold. Pasta er Italiens livsnerve og alle steder, hvor man tager hen i Italien, er der en helt fasttømret måde at spise sin pasta på, en uomtvistelig måde at kombinere saucer med forskellige typer pasta på og vaner for med hvem, man spiser hvilken pasta.
Newsletter_1556
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om stigende miljøbevidsthed langs Italiens kyster, sammenhængen mellem Lamborghini og strudseskind samt Amalfikystens geologiske forhold.
Newsletter_1559
Så er Mamma Luisa på banen igen: denne måned har jeg en opskrift på hjerte, der også er vældig populær uden for Italien: Saltimbocca, som også kaldes saltinbocca og kommer sig af italiensk for ’springer i munden’ er en skøn hovedret, der gør sig godt på alle tider af året. Denne måned har Det Lille Vinhus fundet frem til en passende vin til min saltimbocca.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve