In-Italias nyhedsbrev

Kære In-Italia gæst.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og en travl periode står for døren.
Derfor er det måske ikke så oplagt at udsende et nyhedsbrev netop nu, - men man kan jo evt. gemme det til mellem jul og nytår, så der er noget at se frem til.
Jul og nytår er altid højsæson i Italien. Dels rejser italienerne selv meget i denne periode, og perioden omkring nytår er allerede udsolgt mange steder. Det er blevet utrolig populært at tage på juleshopping i storbyerne, men flere og flere vælger også at fejre jul eller nytår i Italien, og her er en ferie på landet eller ved havet mindst lige så populær som i storbyerne.
Har man endnu ikke fået bestilt sin skiferie, er det ved at være sidste frist. Det er heller ikke for tidligt at bestille sin påskeferie og øvrige småferier, da erfaringen viser, at man også her skal være ude i rigtig god tid.
Hos In-Italia bruger vi denne periode til at rejse til Italien og kigge på nye spændende steder, samt til at introducere de nye medarbejdere til de steder, som vi allerede har arbejdet med i flere år. Den inspiration og entusiasme som de bringer med hjem, vil også afspejle sig i dette nyhedsbrev, hvor vi vil præsentere både nye og allerede populære steder.
Samtidig gør vi opmærksom på, at der i løbet af de næste måneder vil blive lagt utrolig mange nye steder ind på vores hjemmeside, så hold øje med ”Nyt på in-italia.dk”
Den megen rejseaktivitet betyder dog ikke at vores kontor er lukket, - så ring endelig til os, eller skriv en mail, hvis du har brug for gode råd og vejledning.

Vi ønsker dig og din familie og venner en rigtig god jul og et godt nytår, og håber at I får nogle rigtig gode rejseoplevelser i de kommende måneder.

De bedste julehilsner fra alle medarbejderne hos

In-Italia A/S
Printervenlig udgave
Newsletter_89
Piemonte og Cinque Terre er begge et sandt paradis for livsnydere. Piemonte har meget mere at byde på, end man måske umiddelbart tror....
Newsletter_84
Er man én gang faldet for Amalfikysten, er det svært ikke at komme igen og igen. Gammel kærlighed ruster sjældent, men på trods af kystens beskedne størrelse, vil der med garanti stadig være nye spændende steder at opleve.
Newsletter_86
Ny teknik er kommet for at blive, og udvikler sig i rivende hast. Denne udvikling følger vi selvfølgelig tæt hos In-Italia, og gør vores til at den kommer alle vore kunder til gode.
Newsletter_93
In-Italia har i flere år tilbudt transfer mellem lufthavn og indkvarteringssted i Rom, - nu bliver det også muligt andre steder i Italien.
Newsletter_82
Rom er netop blevet kåret til den mest populære hovedstad i Europa, og folk strømmer til "Den evige stad" fra hele verden.
Newsletter_88
De typiske retter som man spiser til jul og nytår i de forskellige italienske regioner, varierer meget fra den danske and og risalamande. Her kommer et par eksempler:

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve