Ferieforslag og
feriesteder i Italien

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Feriesteder i Italien

Italien er et land, som har en ganske særlig plads i skandinavernes hjerte. Det er ikke så underligt, for hvem kan modstå gatronomien, det behagelige klima, det varierede landskab med høje bjergtinder, vinmarker som afløses af tætte skove, stemningsfulde byer og ikke mindst et folkeslag, som tager imod os med åbne arme, for at vise os det bedste de har at byde på.

Herunder får du en række forslag til lækre feriesteder i Italien. Er du i tvivl om, hvilket hotel eller hvilken feriebolig, som opfylder dine ønsker, eller er det brede udvalg svært at overskue, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 3315 1313 eller info@in-italia.dk for gode råd og vejledning.

Verona

Veneto

Firenze

Toscana

Ortasøen

Piemonte

Gardasøen

Lombardiet

Pisa

Toscana

Lucca

Toscana

Siena

Toscana

Napoli

Campania

Siracusa

Sicilien

Ledrosøen

Sydtyrol

Bologna

Emilia-Romagna

Italien har usandsynligt mange lækre feriesteder, og det er ikke tilfældigt, at Italien er danskernes foretrukne ferieland, når det kommer til sommerferie. Her er (for det meste) varmt, italienerne er gæstfrie, prisniveauet er fornnuftigt, det er nemt at køre til, og så er der jo også lige maden og vinen.

Hvad enten du er til storbyferie, din helt egen villa, tusind år gamle ruiner eller shopping på high street, så finder du det i Italien. De italienske feriesteder er med andre ord optimale for dig, der gerne vil have en ferie, hvor du selv kan vælge, og hvor det er nemt at komme rundt.