Ferieforslag og
feriesteder i Italien

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0

Feriesteder i Italien

Italien er et land, som har en ganske særlig plads i skandinavernes hjerte. Det er ikke så underligt, for hvem kan modstå gatronomien, det behagelige klima, det varierede landskab med høje bjergtinder, vinmarker som afløses af tætte skove, stemningsfulde byer og ikke mindst et folkeslag, som tager imod os med åbne arme, for at vise os det bedste de har at byde på.

Herunder får du en række forslag til lækre feriesteder i Italien. Er du i tvivl om, hvilket hotel eller hvilken feriebolig, som opfylder dine ønsker, eller er det brede udvalg svært at overskue, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 3315 1313 eller info@in-italia.dk for gode råd og vejledning.

Bosa

Sardinien

Siracusa

Sicilien

Søernes oversete perle

Ortasøen, Piemonte

Ortasøen

Piemonte

Siena

Toscana

Gardasøen

Lombardiet

Italien har usandsynligt mange lækre feriesteder, og det er ikke tilfældigt, at Italien er danskernes foretrukne ferieland, når det kommer til sommerferie. Her er (for det meste) varmt, italienerne er gæstfrie, prisniveauet er fornnuftigt, det er nemt at køre til, og så er der jo også lige maden og vinen.

Hvad enten du er til storbyferie, din helt egen villa, tusind år gamle ruiner eller shopping på high street, så finder du det i Italien. De italienske feriesteder er med andre ord optimale for dig, der gerne vil have en ferie, hvor du selv kan vælge, og hvor det er nemt at komme rundt.