Kundeservice

Sådan bestiller du

Sådan bestiller du en pakkerejse

15 trin til hurtig og nem online bestilling af en pakkerejse med In-Italia.

Hos In-Italia kan du også bestille en pakkerejse med ophold og flyrejse, og du kan evt. tilføje en lejebil til din rejse, hvis du ønsker det. Det er meget nemt at booke rejsen online, og nedenfor giver vi dig en gennemgang af bookingforløbet.

Trin 1

Det nemmeste er altid at starte fra forsiden. Klik på logoet eller her www.in-italia.dk. Her ser du søgebjælken der går tværs over siden. Vil du bestille en pakkerejse, skal du klikke i boksen hvor der står "Fly + ophold".

Step 1 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia Rejser

 

Trin 2

Når du har klikket på "Fly + ophold" indtaster du din destination eller vælger den fra listen. Der har nu også åbnet sig et felt mere i søgebjælken, hvor du kan vælge lufthavn. Her vælger du blot den lufthavn, som du ønsker at flyve fra. Du indtaster dine datoer og klikker på "Søg".

Step 2 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 3

Skal du bruge mere end et hotelværelse/ferielejlighed klikker du i det sidste felt og så vil der åbne sig en boks, hvor du kan vælge antal værelser/lejligheder (altså ikke antal værelser i en ferielejlighed). Er der mere end 9 personer i alt, kan der ikke bestilles en pakkerejse online. Er det tilfældet skal du sende os en forespørgsel her. 

Step 3 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 4

Du er nu kommet frem til en liste med hoteller og ferieboliger, som kan bestilles sammen med fly og evt. en lejebil. Bemærk, at ikke alle hoteller og ferieboliger kan bestilles som en pakkerejse. Priserne er fra-priser, så for at se flyrejse og evt. bestille en lejebil skal du klikke på "Bestil", når du har fundet et hotel eller en feriebolig, som du synes der er interessant. Til venstre kan du filtrere din søgning.

Step 4 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 5

Når du har klikket på "Bestil" på det hotel/ferielejlighed/villa etc. som du gerne vil se priser på vil der åbne sig et ny fane i din browser. Her kan du læse om det sted, som du har valgt og klikke på knappen "Priser og bestilling" for at se hvilke værelser/ferielejgheder du kan bestille med fly og evt. billeje.

Step 5 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 6

Når du har valgt hvilket hotelværelse eller ferielejlighed du vil bestille, klikker du på knappen "Fortsæt til valg af fly". Igen vil der åbne sig en ny fane i din browser og du er nu inde i selve bestillingen.

Step 6 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 7

Du er nu kommet til valg af flyrejse. Der er allerede valgt en flyrejse til dig, og det er den billigste, som er tilgængelig på de datoer, som du har valgt. Men nu kan du sortere flyrejsen ud fra kriterier som: 

  • Maksimal rejsetid 
  • Udrejsetidspunkt
  • Tid på dagen - udrejse
  • Tid på dagen hjemrejse
  • Mulige ankomstlufthavne
  • Billigste fly 
  • Kun direkte fly

Bemærk at du under mulige ankomstlufthavne også kan se, hvor langt der er fra de  valgbare lufthavne frem til hotellet/ferieboligen. Du kan også nulstille dine filtre og starte forfra, hvis du pludselig ikke får flere mulige flyrejser.

Step 7 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 8

Når du søger på listen over flyrejser, kan du ved at klikke på "Vis rejseplan" se udrejse- og hjemrejsetider, rejsetid, flynummer og du kan få information om bagage på flyrejsen.

Step 8 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 9

Når du har den detaljerede rejseplan foran dig, kan du se kørselsafstand fra ankomstlufthavnen, udrejse- og hjemrejsetider etc. Her kan du også se mere om bagageregler og hvis der ikke er inkluderet bagage på den valgte flyrejse kan du ved at klikke på "Se priser på bagage" finde prisen. Her kan du også klikke "Vælg denne flyrejse" eller "Luk" hvis du vil søge videre.

Step 9 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 10

Når du har besluttet dig for din flyrejse skal du blot vælge om du vil tilkøbe bagage såfremt det ikke er inkluderet og så klikker du på "Fortsæt". Nu vil du blive spurgt om du ønsker at tilføje en lejebil til din pakkerejse. Klikker du på "Ja tak - lad mig søge blandt billige lejebiler" Vil du få en liste med lejebiler, hvor du kan vælge den bil, som passer til det antal personer der skal være i bilen.

Step 10 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 11

Herefter kan du vælge dækningspakke, såfremt det er muligt at vælge mere end de obligatoriske forsikringer. Det er ikke alle udlejningsselskaber der tilbyder udvidet dækning. Læs mere om billeje i Italien her. Indtast navnet på den der skal stå som fører af lejebilen og klik på "Fortsæt".

Step 11 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 12

Indtast dine personoplysninger. Skriv hvis du har særlige ønsker til dit ophold, vælg evt. ekstra ydelser såfremt de er tilgængelige og vælg en sygeafbestillingsforsikring via Gouda Rejseforsikring hvis du ønsker det. Klik på "Fortsæt" og gå til godkendelse af din bestilling.

Step 12 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia Rejser

 

Trin 13 

Vælg hvordan du ønsker at betale din rejse. Du kan vælge fuld betaling af rejsen og i de fleste tilfælde kan du også vælge at betale et depositum ved bestilling og et restbeløb 40 dage før afrejse. Her skal du også læse din rejseplan grundigt igennem, og acceptere handelsbetingelserne samt at du har læs og godkendt din rejseplan. Klik på "Bestil rejse" for at komme sikker og krypteret online betaling hos DIBS.

Step 13 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 14

Indtast dine kortoplysninger og klik på "Betal med [type af betalingskort]".

Step 14 saadan bestiller du en pakkerejse med In-Italia

 

Trin 15

Nu er din betaling gået igennem og rejsen bestilles til dig. Alle reservationer foretages og flybilletterne udstedes. Du vil blive sendt fra DIBS tilbage til In-Italias hjemmeside, hvor du kan se en bekræftelse på din bestilling og et ordre/bookingnummer.