Kundeservice

Kundeservice

Konkurrencebetingelser

Deltag i konkurrencen om en rejse til Italien her.

Konkurrencevilkår og betingelser:

Konkurrencen arrangeres af In-Italia.

Deltagere skal være fyldt 18 år. Ansatte i In-Italia samt ægtefæller og andre personer i ansattes hustand, må ikke deltage i konkurrencen.

Ved deltagelse tilmelder du dig In-Italias nyhedsbrev. Hvor du vil modtage nyheder om In-Italia, rejsetilbud og rejseinspiration. Nyhedsbrevet kan til hver en tid afmeldes.

Du deltager i konkurrencen på In-Italias hjemmeside eller på In-Italias facebook side.

Her vil du modtage nyheder om produkter og gode tilbud på rejser. Tilmelding er ikke bindende, og du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Konkurrencen afholdes fra 01.05.2018 til 31.05.2018. Du kan kun deltage i konkurrencen med ét lod.

Der bliver trukket lod blandt alle modtagere af In-Italias nyhedsbrev i Danmark, Sverige og Norge. Den 31.05.2018 udtrækker vi præmien. Præmien er en uges ferie i september 2018 i Italien med ophold på Fattoria Degli Usignoli i Toscana inkl. billeje og flyrejse for 4 personer.

Vinderen får direkte besked på den oplyste mailadresse og skal derefter oplyse fulde navn og adresse for at få præmien. Præmien er personlig og kan ikke videregives.

Vinderen offentliggøres på In-Italias hjemmeside og facebookside samt i vores nyhedsbrev.

NB: Konkurrencen arrangeres udelukkende af In-Italia. Konkurrencen er på ingen måde støttet, administreret eller på anden måde forbundet med Facebook. Oplysninger, som deltagere giver til In-Italia behandles i overensstemmelse med In-Italias persondatapolitik og videregives ikke til Facebook eller andre enheder.