Kundeservice

Kundeservice

Konkurrencebetingelser

 

Deltag i konkurrencen om en uges ophold i Toscana her.

Konkurrencevilkår og betingelser:

Konkurrencen arrangeres af In-Italia.

Deltagere skal være fyldt 18 år. Ansatte i In-Italia samt ægtefæller og andre personer i ansattes husstand, må ikke deltage i konkurrencen.

Ved deltagelse tilmelder du dig In-Italias nyhedsbrev. Hvor du vil modtage nyheder om In-Italia, rejsetilbud og rejseinspiration. Nyhedsbrevet kan til hver en tid afmeldes.

Konkurrencen afholdes fra 18.05.2018 til 02.06.2019.

Der bliver trukket lod blandt alle modtagere af In-Italias nyhedsbrev i Danmark, Sverige og Norge d. 03.06.2019 udtrækker vi præmien. Præmien er en uges ophold på Fattoria degli Usignoli i Toscana med afrejse d.15/09/2019. Præmien gælder for op til 4 personer.

Vinderen får direkte besked på den oplyste mailadresse og skal derefter oplyse fulde navn og adresse for at få præmien. Præmien er personlig og kan ikke videregives.

Vinderen offentliggøres i In-Italias nyhedsbrev.

NB: Konkurrencen arrangeres udelukkende af In-Italia. Konkurrencen er på ingen måde støttet, administreret eller på anden måde forbundet med Facebook. Oplysninger, som deltagere giver til In-Italia behandles i overensstemmelse med In-Italias persondatapolitik og videregives ikke til Facebook eller andre enheder.