Kundeservice

Kundeservice

Kære gæst.

Udenrigsministeriet har den 18. juni informeret, at rejsevejledningerne til det meste af Europa herunder Italien den 25. juni vil blive lempet og være gældende allerede fra den 27. juni. I skrivende stund gælder det alle europæiske lande på nær Portugal og Sverige – dog forventes det, at rejsevejledningen til Portugal snart vil følge rejsevejledningen som de øvrige, europæiske lande. For resten af verden fraråder Udenrigsministeriet i skrivende stund fortsat ikke-nødvendige rejser til og med den 31. august 2020.

Du kan læse mere om de planlagte, opdaterede rejsevejledninger her

In-Italia følger pakkerejseloven og dermed UM’s rejsevejledninger
Vi kan godt forstå, hvis du kan have svært ved at holde overblikket, for i løbet af de seneste måneder har der fra myndighedernes og regeringens side været mange informationer og opdateringer at forholde sig til. Hvad angår udenlandsrejser, så er det endnu en god grund til at have bestilt en pakkerejse. For vi som pakkerejsearrangør er forpligtet til at følge pakkerejseloven og dermed også Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Det er en tryghed for dig som rejsende, for så kan du trygt lade os som rejsebureau bevare overblikket for dig.

Vi kontakter løbende alle gæster, der har bestilt en pakkerejse med afrejse i juli og august, med en briefing – dette vil blive gjort i datorækkefølge, så de førstkommende afrejser vil blive kontaktet ca. 2 uger til den planlagte afrejsedato. Du behøver altså ikke kontakte os, da du står trygt og godt på vores kontaktliste. Lempelsen af rejsevejledningerne betyder desuden, at du vil blive bedt om at indbetale eventuel restbetaling på din pakkerejse som det fremgår på din bekræftelse (såfremt du blot har indbetalte depositum). Dette naturligvis kun, hvis du skal rejse efter den 27. juni. 

Hvis du på eget initiativ ønsker at afbestille din pakkerejse til Italien med afrejse efter den 27. juni, hvor UM lemper sine rejsevejledninger, så vil det være jævnfør de almindelige betingelser, som du har accepteret ved bestillingen.

Har du bestilt et ophold?
Såfremt du har bestilt ”hotel only” – altså udelukkende ophold – så er det de oplyste annullering- og betalingsbetingelser på din bookingbekræftelse, der er gældende. Såfremt du har bestilt et refundérbart ophold (og dermed ikke en pakkerejse) og annulleret dette i tide ud fra de betingelser og oplysninger, der fremgår på din bookingbekræftelse, så vil du modtage en bekræftende mail med en dato for, hvornår tilbagebetalingen vil ske.

Skulle du have rejst i april, maj eller juni?
Er din pakkerejse annulleret på grund af Corona og dermed indenfor Udenrigsministeriets tidligere udsendte rejsevejledning for planlagte afrejser i april, maj og juni, og venter du fortsat på tilbagebetaling af det indbetalte beløb? Så kan vi berolige dig med, at det fortsat vil ske ca. 8-10 uger fra din oprindelige afrejsedato. Så skulle du eksempelvis have rejst medio april, så kan du i skrivende stund forvente tilbagebetaling ultimo juni o.s.v. Beløbet vil blive tilbageført til det kort, som du har betalt med ved bestillingen – og du behøver ikke aktivt kontakte os for en status, da du vil modtage en mail, når behandlingen af din pakkerejse er foretaget. 

Mange hilsner fra 
Team In-Italia

 

Opdateret 18. juni 2020