Kundeservice

Praktiske oplysninger

Information om billeje

Vi anbefaler næsten altid, at du lejer en bil, når du bestiller din rejse hos In-Italia, for mange af hotellerne og ferielejlighederne ligger ofte steder, der ikke er helt enkle, at komme til. Derfor har vi her på siden samlet information, tips og gode råd om billeje.

Bemærk at du ved afhentning af lejebilen skal medbringe et internationalt kreditkort udstedt i førerens navn (ikke Visa Dankort). 

Et VISA Dankort anerkendes ikke altid som et kreditkort, og kan derfor ikke anvendes til blokeringen af det depositum, som biludlejeren kræver, før bilen kan udleveres. Det depositum der blokeres på dit kreditkort, fremgår på den voucher du har modtaget fra Auto Europe. Har du ikke et kreditkort, kan du risikere ikke at få udleveret lejebilen, eller du må betale ekstra forsikringer til udlejeren. Læs også om billeje og VISA Dankort hos Forbruger Europa

Spørgsmål til billeje

Har du spørgsmål til billeje kan du benytte dig af ét af de nedenstående links eller kontakte Auto Europes danske kundeservice på telefon 80 82 02 78 eller signatoursres@autoeurope.de.

Hvad indgår i prisen på billeje?

Med mindre andet er anført på dit rejsebevis og den billejevoucher, som du modtager fra Auto Europe efter bestilling, så indgår der altid ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer. Har du lejet en bil gennem Auto Europe i forbindelse med bestilling af din rejse hos In-Italia er billejen derfor altid fuldt betalt og du er ikke forpligtet til at tilkøbe yderligere forsikringer ved afhenting af lejebilen. Bemærk, at det er muligt at købe ekstra forsikringer f.eks. for annullering af selvrisiko. Denne forsikring købes når du afhenter lejebilen, eller når du bestiller din rejse. I bestillingen af lejebil kan du vælge én fører af lejebilen.

Når du lejer bil gennem Auto Europe inkluderer prisen altid ansvarsforsikring og lovpligtige forsikringer (CDW = Collision Damage Waiver) samt tyveriforsikring (TP = Theft Protection). De obligatoriske og lovpligtige forsikringer dækker ikke skader på dæk, glas, sidespejle, undervogn, interiør, tag, motor, beskadigelse af låse og tab af køretøjets nøgler. Ønsker du at være dækket for de førnævnte undtagelser, anbefaler vi dig at tilvælge Auto Europes Super Cover dækning, eller at du kontakter din egen rejseforsikring for afklaring af, hvad den dækker i forhold til billeje på en ferierejse.

Hos In-Italia formidler vi billeje i Italien med billejefirmaer som f.eks. AVIS, Maggiore, SIXT, Hertz biludlejning, Europcar, og på flere rejsemål også med mindre, lokale firmaer. Alle lejebiler, der indgår i pakkerejser hos In-Italia, leveres af det anerkendte tyske firma, Auto Europe.

Læs altid lejebetingelser

Vi har her på siden samlet forskellige informationer om billeje, men vi gør opmærksom på at man altid skal læse de fremsendte lejebetingelser godt igennem. Betingelser fra de forskellige billejefirmaer ændres løbende, hvorfor al information om billeje her på siden skal betragtes som vejledende. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for råd og aktuel information om billeje hos Auto Europe!

Afhentning af din lejebil

Når du afhenter din lejebil, skal du medbringe din voucher, som Auto Europe fremsender samtidig med at In-Italia sender bekræftelsen på bestillingen af din rejse. Du skal medbringe et internationalt kreditkort f.eks. Mastercard, Eurocard eller American Express i førerens navn, samt pas og kørekort. Udlejningsselskabet vil blokere et depositum på dit kreditkort. Depositum svarer typisk til størrelsen på selvrisikoen på udlejningsbilen og fremgår af din voucher.

Du skal underskrive en lejekontrakt, som er den gældende aftale med biludlejningsselskabet om at leje bilen, og denne bør du læse grundigt igennem. Lejekontrakten skal kunne fremlægges på dit eget sprog eller engelsk. Husk desuden at checke bilen for fejl og gamle skader, og tag gerne et par fotos af bilen.

Billeje-selskaber er sælgere

Du har måske selv oplevet det, at stå ved skranken og skal afhente din bil og så blive tilbudt ekstra forsikring eller andre ydelser. Du har mulighed for at vælge at leje bilen med en selvrisikoannullering, og du kan ligeledes købe andre tillægsforsikringer ved afhentning af bilen. Det er et faktum at alle billejeselskaber har et ønske om at sælge mere, og det nyeste påfund er, at man er begyndt at foreslå, at man afhenter sin bil med fuld tank og skal aflevere den med tom. Dette tjener biludlejningsselskaberne ekstra på, da det er de færeste kunder, der afleverer bilen med tom tank.

Bemærk, at billeje bestilt i forbindelse med en pakkerejse hos In-Italia er med fuld tank ved afhentning, og du skal også aflevere bilen med fuld tank. På billejesprog hedder det "fuld til fuld tank".

Vi kan kun give et godt råd, og det er, at du forholder dig til det som fremgår af lejekontrakten og din voucher. En ekstra forsikring imod selvrisiko kan være en god ide, men det er absolut ikke obligatorisk. Et godt råd er også at undersøge om din rejseforsikring allerede dækker dette!

Eksterne kilder om biludlejning

Det er altid en god idé at undersøge andres tips og råd. Klik på nedenstående FAQ, her har vi bl.a. samlet en række links til eksterne kilder med gode råd om billeje.

Læs mere om billeje hos Auto Europe:

Typer af lejebiler

Autoeurope

FAQ guide om billeje