Kundeservice

Om In-Italia

Medarbejdere

In-Italia

Vi arbejder hos In-Italia ud fra en filosofi om, at alle fortjener at opleve det autentiske Italien - et Italien som vi alle her på bureauet holder så umådeligt meget af. Som kunde hos In-Italia får du helhjertet vejledning af højtuddannede rejsekonsulenter med mange års erfaring med italiensk kultur, landets seværdigheder og oplevelsesmulighederne. Her ser du en kort beskrivelse af de rejsekonsulenter, som sidder klar til at besvare din henvendelse om ferie i Italien.


Johan S. Teide

Er der noget, som ligger Johans hjerte nært, så er det god italiensk mad og vin. Det er uvist, hvor meget han drømmer om Italien, når han sover, men i vågen tilstand er der i hvert fald ingen af hans kollegaer, der er i tvivl om, at han ved, hvad han taler om. For han har i 20 år arbejdet med italienske vine og delikatesser, og drivkraften har alle dage været det gode håndværk. Selvom Johan ikke har en årelang baggrund inden for rejsebranchen, så vil vi alligevel kalde ham en erfaren herre inden for sit nye felt. Han befinder sig nemlig som en fisk i vandet, da han kan kombinere sin passion for vin med rejseaktivitet til Italien. Johan har tidligere boet og rejst rundt i Mexico (og taler spansk), og ellers er det Italien, der giver ham det største kick, når der skal planlægges ferie på hjemmefronten (hvorfor han også er flydende i italiensk).

Øvrige

In-Italia udgøres desuden af nogle virksomme personer, der hele tiden sørger for, at det tekniske set-up fungerer og at hjemmesiden er brugervenlig.

Marie Burheim

Marie er en erfaren produktchef med mange år i rejsebranchen. Tidligere har Marie været i det svenske rejsebureau Sembo i Helsingborg, hvor hun arbejdede i hele 17 år. Marie har en stor passion for alle de sydeuropæiske lande, men især Italien står hendes hjerte nær, måske fordi hun i sin ungdom har boet i Rom i nogle år, og siden da har rejst Italien tyndt for at udvælge hoteller og ferieboliger. Der er ikke mange steder i Italien hun ikke har oplevet, men et par steder står stadig på hendes to-do-list. Marie har også en stor passion for Frankrig, så når hun skal arrangere sin egen sommerferie, er det altid et svært valg mellem enten Italien eller Frankrig.

Filippo Filippeschi

Italiener, bosat i Danmark fra 1990 til 2002 og grundlægger af In-Italia sammen med Peter. Filippo er født og opvokset i Toscana og har arbejdet i turistbranchen i både Italien og Danmark. I dag leder han vores søsterselskab på Sicilien, hvor han har boet siden 2002. Filippo har rejst Italien rundt på kryds og tværs – og tager sig primært af kunder, der gerne vil til det charmerende Syditalien, som han er så forelsket i.

Mikkel Krohne-Sørensen

Mikkel er uddannet cand.ling.merc og bachelor i tysk og kommunikation fra Handelshøjskolen i Aarhus og arbejder med marketing. Han kommer oprindelig fra Skive, men har tysk blod i årene og taler sproget flydende (udover dansk). Desuden har han tilbragt flere sæsoner i de østrigske alper og der skal generelt ikke meget til at lokke Mikkel udenlands – han elsker at opdage nye steder og ikke mindst håndplukke hoteller til In-Italia. Mikkel har besøgt mange af vores rejsemål blandt andet Toscana, Umbrien, Marche, Emilia Romagna Sicilien, Sardinien, Gardasøen, Comosøen, Iseosøen, Piemonte m.fl.

Gabriella Dam

Gabriella kommer fra Tyskland, er uddannet i hotelmanagement og har arbejdet i rejsebranchen i Danmark i mange år, hvor hun blandt andet har været bookingchef i et andet rejsebureau med Sydeuropa som hovedansvarsområde. Gabriella kom til In-Italia i 2016, hvor hun primært tager sig af mange forskellige back-office opgaver. Hun holder rigtig meget af Italien, især hvad angår kulturen, sproget og maden og elsker at tage på ferie dertil. Hendes favoritområder i Italien er Toscana og Umbrien.