Kundeservice

Om In-Italia

Hos In-Italia sætter vi en ære i at formidle vores viden om Italien videre til vore kunder. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at alle fortjener at opleve det autentiske Italien - et Italien som vi alle her på bureauet holder så umådeligt meget af.

Da Italien kan byde på et utal af berigende og forskelligartede oplevelser kan det være svært at finde ud af, hvor man skal tage hen og hvad man kan opleve. Vi er derfor altid parate til at lytte til vore kunders ønsker og behov for at finde ind til netop den ferieløsning, der passer bedst til den enkelte kunde og dennes rejsefæller.

Som kunde hos In-Italia får du unik vejledning af højtuddannede rejsekonsulenter med mange års erfaring med den italienske kultur, landets seværdigheder og oplevelsesmuligheder. Vores mål er at danne de perfekte rammer for dit ophold og giver dig gerne nyttige tips og råd med på vejen til en uforglemmelig ferieoplevelse i det skønne Italien.

Billederne på vores hjemmeside, som ikke er af egen produktion, er udlånt af Det Italienske Stats Turistbureau (ENIT) eller af vores samarbejdspartnere i Italien. Vores hjemmeside opdateres løbende.

Bilferie Italien | Rejser til Italien | Toscana Agriturismo