Vi anbefaler: In-Italias 7 vidundere

Terrassen og udsigten til Ortasøen på San Rocco En af bygningerne på Evanike i Bibione Bygningen Colonica på Podere la Pieve Vecchia i Toscana Udsigt fra lejligheden Terrazza Benedetta i Rom Kig til en af terrasserne på San Martino i Matera - og kig til byen Villa Irene og polen fortil, hvorfra der er udsigt til landskabet i Toscana Udsigt fra Hotel Leopold i Ligurien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

I hver kategori har vi fundet frem til den absolutte favoritbolig, der allerbedst opfylder kriterierne for den enkelte feriekategori og som samtidig er allermest eftertragtet af kunderne.

Her er de 7 enestående ferieboliger, som vi hos In-Italia har stemt ind på listen:


Sol&Strand: Residence Evanike i Bibione ved Adriaterhavskysten – og der er pt. stadig lejligheder at få i juli. Her får du et flot feriested med stort poolområde beliggende i gåafstand til den populære badeby Bibione.

Ferie på landet: Podere La Pieve Vecchia ved Riparbella i Toscana – og de har også stadig ledige lejligheder i sommerferien. Her får du det hele i én pakke: Specificerede lejligheder, to pools, restaurant, aircondition og gode, private udeområder samt kort til kysten men stadig i gode naturlige omgivelser.

Storbyferie: Lejligheden Terrazza Benedetta i det folkelige kvarter Trastevere i Rom. Det her er lejligheden, som vore gæster sværger til at vende ’hjem’ til igen og igen.

Det autentiske Italien: Locanda San Martino i Matera i Syditalien – eller Italiens mest underfundige hotel, som vi også kalder det. I Matera venter der dig en unik byoplevelse, men også et unikt ophold, hvis du vælger at bo på Locanda San Martino, der ligger hugget ind i klipperne midt i UNESCO-byen.

Romantik: Hotel San Rocco ved Ortasøen i den nordlige region Piemonte. Her finder du et stilfuldt og luksuriøst hotelophold med pool. Hotellet ligger i en fortryllende lille by ved søbredden af den charmerende Ortasø, som kun de færreste kender.

Villa: Villa Irene i Pomaia ved den toscanske kyst og Villa Infinito ved Sinalunga i det sydlige Toscana deler denne plads. Begge er der rift om, så hvor sommeren er fuldt besat på Villa Infinito, så er der stadig få uger ledige på Villa Irene.

Aktiv ferie: Hotel Leopold i Moneglia i Ligurien kan det hele. Området indbyder til vandring omkring byerne Cinque Terre, vandet venter nedenfor til en rask badetur og der er gode muligheder for at dykke i havet ud for Ligurien, hvor der er et særligt rigt dyreliv. Endelig bor du her med havudsigt, pool og gåafstand til god lille badeby samt togstation, hvorfra du nemt bliver transporteret til de fem byer i Cinque Terre.
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map