Lej din egen Villa i Veneto

Villa Galia
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1
Henter indhold

Mest populære villaer i Veneto:Vand er et af nøgleordene for denne smukke region: Her finder du både Gardasøens kølige dybder, havets bølger ved Adriaterhavskysten og naturligvis Venedigs stemningsfulde kanaler.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En villaferie i Veneto er lig selvstændighed

En dejlig måde at holde ferie i Veneto på, hvis I er flere, der rejser sammen – for eksempel en flok venner, tre generationer eller to børnefamilier, er at leje jeres egen villa. På den måde får I optimal selvstændighed og kan nyde godt af den komfort, der ligger i at kunne lave mad i sit eget køkken og brede sig over flere værelser. Det kan også være, I bare vil være for jer selv som børnefamilie og i det tilfælde sikrer en villa jer 100 procent privatliv, ligesom I ikke behøver at bekymre jer om at tysse på børnene af hensyn til andre feriegæster. Det giver en dejlig frihed at vide, at man altid har såvel pool som have helt til sin egen rådighed, og ikke skal kæmpe om pladserne i solen.

Villaer ved Gardasøen og nord for Venedig

De villaer vi i dag har på programmet i Veneto, findes primært ved Gardasøens østlige bred samt i indlandet nord for Venedig og nær grænsen til naboregionen Friuli. To meget naturskønne områder, hvor I vil få rig lejlighed til at udforske omgivelserne på jeres egne præmisser, når I holder villaferie. Private villaer i stort udvalg har vi til gengæld i for eksempel Toscana, som ligger syd for Veneto. I er altid velkomne til at kontakte os hos In-Italia, hvis I vil vide mere om mulighederne for at leje villa eller holde ferie flere sammen i Veneto eller andre steder i Italien.

>>> Se alle villaer ved Gardasøen
>>> Søg og book hotel eller ferielejlighed i Veneto-regionen
>>> Find hotel eller ferielejlighed i Venedig

 
search map