Hotel i Verona

Il Sogno di Giulietta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor i en historisk bygning på et historisk sted

En ferie her på Il Sogno di Giulietta (Julies drøm) forstærker den allerede historiske atmosfære, som Verona byder på. Du bor lige midt i det historiske centrum, og den smukke by ligger for dine fødder. Hyggelige caféer, gode restauranter, barer og butikker ligger indenfor kort gåafstand. Det gælder også det fine torv Piazza delle Erbe, hvor du både kan nyde en kølig drink og kigge på menneskemylderet.

Opera under åben himmel i arenaen

Verona er især kendt for sin smukke Arena di Verona, og hvis du holder ferie i byen, for at opleve de verdensberømte udendørs operaforestillinger, kan du ikke bo bedre, for der er nemlig kun 400 m. til arenaen fra hotellet. Flere charmerende torvepladser og seværdigheder ligger indenfor kort gåafstand. Det gælder også Adige-floden, så hvis du har lyst til en romantisk gåtur langs floden, som deler byen i to, behøver du ikke at bevæge dig langt.

Læs mere om Il Sogno di Giulietta

Tag en tur på landet

Verona er en utrolig dejlig en by i sig selv, så det er let at glemme dens smukke og interessante opland. Det kendte vinområde Valpolicella ligger lige nord for byen, og her står vinrankerne tæt. Vest for Verona finder du den populære og billedskønne Gardasø, og lige sydvest for byen finder du et virkelig smukt landskab, som minder meget om Toscana. Her får du en helt autentisk oplevelse i de mange små middelalderlandsbyer, som ligger spredt rundt mellem områdets vinmarker. Derfor bør du være opmærksom på muligheden for at kombinere byferie med shopping, musik og kultur med en frokost på en charmerende agriturismo i landskabet omkring Verona. Der findes flere hyggelige af slagsen ikke langt fra byen. Spørg evt. i receptionen, hvis du har specielle ønsker, for de kan hjælpe dig med det meste. De kan evt. også arrangere private middage og andet på gårdspladsen i Il Sogno di Giulietta.

Godt at vide om Il Sogno di Giulietta

Gårdspladsen, altså den berømte gård med Julies balkon, er lukket for offentligheden mellem kl. 19.30 - 08.30, hvor du og hotellets øvrige gæster har adgang til den. Ønsker du at holde et privat arrangement og/eller middag, så hør med receptionen, da der er mulighed for dette. For dig, der ønsker at spille golf, findes der en golfbane ca. 10 km. fra Verona. At spise godt er en vigtig del af en ferie, og få skridt fra hotellet finder flere forskellige slags spisesteder: Fra enkle, hyggelige trattoriaer til en 2-stjernet Michelinrestaurant. For dig, som elsker shopping, er stedet perfekt, for du bor midt i shoppingområdet, tæt på Via Mazzini. Ankommer du i bil, findes der, ud over offentlige parkeringspladser, også mulighed for at stille bilen i hotellets garage (på forespørgsel og mod gebyr).

Også værelserne ånder historie

Der er i alt 16 værelser i forskellig kategori, og alle har deres egen, personlige charme. Værelserne er indrettet med antikke møbler, tæpper og malerier, og holder en historisk, romantisk stil. Den største forskel værelserne imellem er størrelsen og udsigten. Der er også en lejlighed, som ligger i en anden bygning, ca. 100 meter fra hotellet, og som passer til dig, der ønsker ekstra plads. Morgenmad indgår på værelserne og serveres på værelset som continental breakfast. Der er mulighed for at bestille et større udvalg mod gebyr, som betales på stedet. Flere af værelserne har en lille balkon (dog uden plads til bord og stole). For de værelsestyper, hvor vi kan garantere balkon, vil det være angivet på din bestilling.

Læs om værelserne på Il Sogno di Giulietta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Sogno di Giulietta

Læs personlige anmeldelser af Il Sogno di Giulietta som ligger i Verona. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Sogno di Giulietta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Il Sogno di Giulietta

Fantastisk

Fantastisk hyggeligt hotel, meget bedre end først forventet. Stort værelse med en god udsigt og rigtig god service. Vi kommer gerne igen.

Læs mere

Helt igennem vellykket

Vi var 3 kvinder på ferie! Lejligheden var absolut luksus! Pæn ren, lækker! Den lå helt centralt d.v.s. gåafstand til Arenaen og til shopping! Kan absolut anbefales!

Læs mere

Bedømmelse af Il Sogno di Giulietta

Læs mere
 
search map