Anmeldelser af Hotel Scalzi

 
Hotel Scalzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Scalzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Scalzi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Scalzi som ligger i Verona. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Scalzi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderligt og velholdt hotel i centrum af Verona

Vi var desuden også heldige! Da vores standard-værelse ikke var tilgængeligt, fik vi et Suite til samme pris. Et meget flot lille hus lige ved gården. Ser du den grønne dør på billedet? Lige der var indgangen til vores suite. Nyt badeværelse, stor bruseniche og alt var meget godt vedligeholdt. Når man træder ind i suiten, kommer man ind i stuen, som er udstyret med sofa, klædeskab, TV og et lille kaffe / te hjørne. Lige overfor, havde vi en stort glas-skydedør og til højre bag den dør var badeværelset. Håndklæder blev udskiftet hver dag med nye. Til venstre for indgangsdøren er en smuk trætrappe til det åbne soveværelse. Vi var der i slutningen af marts .... man kan endda booke dette suite om vinteren bog, fordi det har et opvarmet gulv. (Vi havde måtte bede om, at få det slukket, fordi det var for varmt. Hvis du går gennem gården., kommer du til morgenmadslokalet. Morgenmaden er varieret og tilstrækkelig. Juice ... tysk kaffe, men også espresso og cappuccino, pølse, ost , kager og endnu flere kager. Forskellige brød og æggeretter. Receptionen er meget venlig og giver dig gerne hjælp med bykortet og tips til dit ophold. Stationen er i nærheden, så placeringen er perfekt for udflugter til Venedig, Gardasøen, Milan ... og så videre. der er regelmæssige togforbindelser, endda flere afgange inden for en time. Men hvis du gerne vil spare, skal du vælge regionaltogene, hvor du igen kan vælge de hurtige regionaltog.
Den eneste negative oplevelse var faktisk, at vi ingen internetforbindelse havde i suiten.

Anbefaling til kommende gæster

I bør tage til fods gennem Verona, gå til Piazza Bra, hvor Arenaen også er, gå så gennem shoppinggaden og ankom til Piazza delle Erbe. Et MUST her er frugtboden, vi har fået den daglige frugtkop for 3 euro i dette Piazza. Derudover bør I helt sikkert tage til Colle San Pietro. Løb helt til toppen af Piazza delle Erbe, drej til højre og derefter kommer lige til floden. Når I ankommer til floden, vil I se en romersk bro, I bør tage hen og krydse floden. I kommer til et lyskryds, kryds vejen her og I vil se en lille gyde med trin .... masser af trin, der fører til Colle San Pietro. Det betaler sig at tage dem, fordi der er en vidunderlig udsigt deroppe over Verona. Det tager omkring 15-20 minutter.
Vi vil også opfordre jer til at opleve Verona om natten, Porta Nuova overfor Piazza Bra er oplyst, Arena og Palazzo ved siden af Veronas byport ligeså. Det kan være en romantisk tur, I ikke bør gå glip af.

Hotel Scalzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Scalzi
Dobbeltværelse Superior

som et lille hus !!!
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2016
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Hotel Scalzi

Udefra ligne det noget skummet, men når du kommer ind er der en sød receptionist, pæne omgivelser og god værelse for prisen. Ligger meget centralt, med parkeringsmulighed samt få hundrede meter til den gamle by. Alt i alt et godt hotel til prisen.

Hotel Scalzi
Rent og pænt

pænt og rent over det hele
Gæstfrihed

Sød serviceminded receptionist
Beliggenhed

Meget centralt med parkering samt få 100 meter til bykærnen
 
Selve indkvarteringen på Hotel Scalzi
Dobbeltværelse Standard

godt til prisen
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

WiFi fungered meget godt. og man kan købe vand og vin til at hygge lidt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

verona

Hotel Scalzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Scalzi
Dobbeltværelse Standard
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Vidunderligt lille hotel

Dette er en lille perle af et hotel med en fantastisk beliggenhed. Charmerende, rene og pæne værelser. Hjælpsomt personale og god morgenmad. Gåafstand til seværdigheder og en iskiosk med fantastisk is på hjørnet diagonalt overfor. Vender gerne tilbage hertil.

Hotel Scalzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Scalzi
Dobbeltværelse Standard
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 12 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Firenze

Verona, Veneto

Populært i Veneto

search map