Hotel i Verona

Hotel Scalzi

Pris fra pr. pers.
Superior
 
Hotel Scalzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Scalzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du vil utvivlsomt sætte pris på hotellets gode smag og nyde den rolige gårdhave på alle tidspunkter af dagen - om det er med en cappuccino i den ene hånd og en croissant i den anden - eller om det er en hyggestund inden operaen.

Sølle 800 m til Arenaen på Piazza Bra

Med en placering midt mellem Arenaen og togstationen, ca. 800 m til dem begge, må Hotel Scalzi siges at have en smørhulsbeliggenhed. Stationen er belejlig, både hvis I rejser med offentlig transport - og hvis I vil på udflugt til andre byer som eksempelvis Venedig. Udover at have hele Veronas historiske centrum uden for hoveddøren, så ligger både broen Ponte Scaligero og pladsen Piazza San Zeno inden for absolut gåafstand. Hotellet ligger uden for ZTL-miljøzonen, men pas på ikke at køre ind i miljøzonen på vej hen til hotellet. Hvis du har bestilt parkeringsplads, så vil personalet henvise til den. Den ligger ca. 150 m væk og råder over 7 pladser.

Læs mere om Hotel Scalzi

Stemningsfuld og fredelig gårdhave er en sjældenhed

Et af Hotel Scalzis mange fortrin er den charmerende gårdhave med blomsterkrukker og havemøbler. Den kan benyttes dagen lang - og du er velkommen til at nyde din morgenmad herude. Man skulle næppe tro, at man befandt sig midt i en storby. Men det gør man.

Mange smagfulde kroge over hele hotellet

Inden du træder ud i gårdhaven, så passerer du et historisk rum med en god energi. Her serveres morgenmaden som buffet. Andre steder på hotellet findes små hyggekroge og loungehjørner og alle vegne ses ægte kunst på væggene. Hotellet har fået tildelt to stjerner, men standarden af både værelserne og fælleslokalerne svarer nærmere til et 3-stjernet superior. Men eftersom stjernerne tildeles på baggrund af helt bestemte krav til faciliteter - og eftersom Hotel Scalzi fx ikke har en bar eller elevator, så er den tredje stjerne ikke mulig.

Hjælpsomt personale

Hotellets personale står på pinde for at være behjælpelige med udflugtsmuligheder, seværdigheder i Verona, forslag til vingårde i Valpolicella og andre praktiske informationer. Der er wi-fi på hotellet, men den dækker bedst i fællesområderne. Nogle af værelserne modtager også ganske godt signal, men da der er tale om et gammelt byhus fra 1829, så er murene for tykke til at dække i samtlige værelser.

Værelserne på Hotel Scalzi

Enkeltværelse Standard

Disse tre værelser på ca. 10 m² er pænt indrettede og har halvandenmandsseng, lcd-tv med italienske kanaler, aircondition og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Standard

Disse 13 værelser på 12-20 m² er pænt indrettede og har lcd-tv med italienske kanaler, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. De er alle forskelligt indrettede i form, farve og udtryk. Værelserne ligger på 1. sal oven over receptionen. Ca. halvdelen af dem vender ud mod gaden. Et par enkelte vender ud mod en fælles terrasse. Ekstra opredninger er ikke muligt.

Dobbeltværelse Superior

Disse 3 værelser på 22-40 m² ligger ud til gårdhaven, og har derfor en meget rolig beliggenhed. I forhold til standard-værelserne er disse mere rummelige, ligger i stueplan, har the/kaffe-hjørne og tilmed et lille køleskab. Som standardværelserne er de pænt indrettede og har lcd-tv med italienske kanaler, aircondition og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Ekstra opredning er ikke mulig. Et af superiorværelserne består af to rum, mens de to andre består af ét stort rum med hems.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Firenze

Verona, Veneto

Populært i Veneto

search map